Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, May 6, 2010

misi nak tengok movie TOY STORY 3D da accomplished.

best sangat.

takde beza pun yang 3D ngan non-3D.

animation memang cantek. terbaik.

cant wait to watch TOY STORY 3 pulokss.


ouh, tadi mase nak tengah beratur nak beli 1901 punye hotdog,

sempat tengok trailer movie THE LAST AIRBENDER. sape yang penah tengok katun Avatar, si budak botak tuh mesti nak tengok movie ni. versi real person. mesti gempak. even yang versi katun pun best gilak. heeee. tak sabar. tapi lame lagi lorrr, bulan 7 nanti kowt.


esok, nak wave goodbye kat kolej ikip3. my final day, i guess. starting next week, berjuang untuk final exam pulak kat ikip5. esok ade class Chemistry, and ade class Design. nape entah Pn.Putri tibe-tibe nak wat class pukul 11, same time ngan class chem.


jadi, nampaknye selamat tinggal Pn.Putri, saye nak masuk kelas Chem saye :)

lagipun saye takut nak masuk kelas awak, sebab saye tak submit assignment Geoteknik and design column ngan connection yang awak suruh buat tuh. ;p

takpe, saye kirim Nadiah ngan Wan je untuk masuk kelas awak ye. tolong bagitau carrymark saye kat diorang ye. terima kasih :))


adoi. PMS. tak suke. mencimencimenci. tapi, right-timing. kalau tibe-tibe Encik Bulan ni datang time exam, tak ke nak mampos dibuatnye jawab exam ngan senggugutssss. Terima Kasih Encik Bulan sebab datang sekarang.


brrrrr~ sedapnye minom 100plus. kirim kat Dya ngan Eryn. diorang gi tikam air kat mesin gedegang tadi. enaknye 100plus ni.


wokay~ mau study Design. tapi boring takde kawan sebab tenuks yang lain tengah sibuk study Pendidikan Islam. berjuang~~~~~




post signature



1:52 AM