Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, May 18, 2010

lepas online semalam, terussssss tido. dengan tak mandinye. ishishish. tak senunuh. buruk perangai. pukul berape ek aku tido? dekat-dekat pukul 8 pm kowt.


and cube teka pukul berape aku bangun? pukul 4 am! yippie! bile bangun tu, rase macam baru dilahirkan ke dunie nih. heaven! ade missed call, ade msg banyak. huish. dasyat betul minah ni tido. memang tak sedar langsung bunyi-bunyian dari n73 cikai tuh. hehe.


bile da bangun tuh, dengan pantasnye aku pegi mandi. perggghh. macam mandi ais beb. sejuk gilo babeng ah. bestbestbest ;)


ouh, harini Nadiah pulang ke KL tercinte. selamat jalan~ jumpe anda sem depan. selamat menjadi wanita meroyan di musim cuti ni sebab takde geng bergelak ketawa di rumah. hoho.


ade beberape hari je lagi tinggal sebelum turn aku pulak berambos dari Kuantan nih. sebelum balik JB, nak makan dulu makanan eksotik yang aku tak dapat makan kat JB. nasi kerabu ( yummy! ) , petai ( grrrrr~ ) and ikan keli ( slurrrrppppss! ) . haish, kalau balik JB, payah nak jumpe bende-bende eksotik nih. lagi-lagi petai ngan ikan keli. orang-orang kat rumah tu tak makan petai ngan ikan keli nih. aku sorang je macam orang gile meroyan nak makan mende nih. nasi kerabu lagi la harapan. sampai sekarang aku tak tau mane port nak cekau nasi kerabu yang sedap kat JB tu. nak suruh mak masak, memang ke laut la. mak tak pandai masak nasi kaler-kaler tuh. hehe.


adoi. tiket bas tak beli lagi. memang macam pengembare la jawabnye nanti nak balik JB. habis segale barang aku angkut. tak taula berape beg nak bawak balik. silap aribulan kene halau ngan driver bas sebab bawak beg banyak sangat, tak padan dengan harge tiket. haha.

dahla. malas nak taip lagi. bosan. dusshh. babai!

:)



post signature



9:46 AM