Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 17, 2010


tadi berperang jawab Geoteknik. soalan taknak cam cinabeng plak en. dahla aku kene duduk meja depaaaaaaaaaaaannnnnn sekali. bahagie. bahagie kepale hotak ku. kadang-kadang rase macam tak best pulak bile name ni start ngan huruf Z. disebabkan huruf name aku ni terlalu hujung, selalunye dalam dewan exam mesti aku dapat meja 1st atau 2nd dari depan. jaraaaaaaaannnnggg gile dapat meja tengah-tengah.

even mase PTS, UPSR, PMR and SPM pun aku duduk depan. tak best langsung. tak dapat nak usha-usha orang kiri-kanan. mase musim final exam kat ikip ni pun selalu tercampak kat meja depan. mase sem 1 dulu, lagila dasyat. kene duduk kat atas stage jawab paper English. tak macam puake lak kan rasenye. huh.



tapi, memang enjoy pun name starting dengan huruf Z. mase sekolah dulu, tak payah cuak-cuak nak jadi orang pertame kene check gigi. tak payah cuak-cuak jadi orang pertame kene injection. rilek je. kalau nak sign attendants, tak payah susah-susah cari name. memang sah-sah name aku last sekali.

bijak sungguh mak ngan abah bagi name kat aku. terima kasih la heeeeyyy.. hehe.

bukan main bahagie lagi ye. padahal jiwa kacau ni. jawab soalan geoteknik yang seakan-akan silent killer memang wat aku jadi gile. tinggal 1 paper je lagi. CHEM. kalau paper CHEM ni pun macam shelaka gak, aku nak terjun bangunan. hoho.

sekarang ni lupekan pasal CHEM. aku nak topup tido aku. jadual tido aku da huru-hare da ni.

zzzzz~~~

selamat tinggal semua..

wake me up when September ends.

walaowwwweiii. gilo apo. tumbuh cendawan atas katil kalau tido dari sekarang then Sept nanti baru bangun. haha.




selamat malam~ tidurlah~ sayangku~ * blueeeekkkkssss ;p

post signature



6:34 PM