Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, May 9, 2010

1. adakah anda rasa anda hot?

ummm,,taktaola..hot kowt :) *kadang-kadang nak gak rase jadi perasan ;p *


2.update wallpaper pc/laptop yang anda gune sekarang?


3. cerita pasal gambar ni?
suke gambar ni sebab die kalerful. gambar ni "dicuri" kat Deviantart.com. tapi gambar ni telah dikomplen oleh Eryn dan Dya sebab die serabut bile jadi wallpaper.. hehe ;p

4. kali terakhir makan piza?
March. makan dengan Eryn, mase tu pegi Megamall sebab nak potong rambut :)

5. lagu terakhir anda dengar?
lagu tema Mentor :)

6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
online facebook, bace blog orang, download lagu~

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
errrm,, zu, ina, zuryn, kakngah, kokngeh, hoi, woi dan pelbagai lagi.

8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?
-eeerrmm, insan-insan ini ade yang da kene tag, tapi aku nak tag diorang gak ;p
mao tag Eryn, Dya, Wan, Zarith, and cussy Shireen :)

9. sape orang no 1 dengan anda?
beliao adalah tenuk. busut. kawan seper-juling-an dengan aku. besty, muahmuah :)

10. katekan sesuatu kepade orang no 5?
shireen, long time no seeeeee~ tunggu sat aku nak terbang g Nilai :)

11. no 3 ade hubungan dengan sape?
beliao ni banyak skandal terhangit. tapi, hubungan yang sah adalah bersame Encik Habib Adam tauke pau berjaye..muahahaha~

12. bagaimana dengan orang no 2?
beliao ini insan kidal. anak sedare Man Kidal, sepupu dengan Man Belon. tuan kereta oren yang ceria mengusung tenuk-tenuk ke seluruh pelusuk Kuantan.

13. kata-kata cinta kepada orang no 4?
errr.. die adik aku. tak payah ar. buang mase je.. ;p

14. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag?
- Eryn : beliao yang menemui fakta bahawe aku akan batuk 2 kali sebelum aku bersin.
- Dya : beliao boley membuat mimik muke yang sangat hebat tanpe menggunakan YouCam.
- Wan : jelmaan Irma Hasmie alaf baru. si tinggi yang merupekan rakan seperjuangan kelab kuat makan.
- Zarith : adik terbaik. geng untuk bergado, geng untuk berbual, geng untuk mengumpat.
- Shireen : cousin yang best. kakak-kakak beliao pun best gak. miss them :)


* thanks to Shaz sebab mendera i jawab tag ni :)


post signature



9:08 PM