Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 3, 2010

title entry tiada kene mengene dengan yang hidup atau yang mati.


saje je nak ucapkan terima kasih.


sape yang rase die layak menerime ucapan terima kasih ni, silekan ambik.


:))


kehidupan sangat huru-hare bile tinggal berdue je ngan dya.

tido pukul 5, and bangun pun pukul 5.

seronok.


esok ade test hydrology. grrrrrrrr.

and esok nak pos sume report lab kepade insan-insan yang berkenaan di UTM.

tak sanggup rasenye nak menyimpan report ni lame-lame.

cukupla aku memecahkan otak, memenatkan mate aku ngan menyiapkan reports yang completely berlambaaaaakk.


semoge berjaye

semoge berjaye

semoge berjaye~


final exam start minggu depan.

tak suke sebab tak prepare.

~~~


da beli card mother's day untuk mak.

comel, gambar bunge.

:))


okey,

da takde motif.

da takde idea.

tak sanggup nak merepek lagi.


dya da halau da ni.

suruh g study.

huuu.


byebyebye.

seeya!



* bestnye menderma darah kat tangge ni. cis. nyamuk banyak la pulokss. tapi kat tangge ni line wifi laju gile gile. kalah nissan integra. takpela. best gak kalau dapat kene denggi lagi sekali ( cis,molot celuparsss ;p)*



post signature



1:29 AM