Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, May 28, 2010

sumpah bosan gile duduk rumah. tepu siak otak ni. ni baru 3 hari. kalau 3 minggu macam mane? 2 bulan macam mane? arrrgggh. memang puaka jawabnye. tapi agak seronok pun ade gak. disebabkan aku ni adelah anak yang sebulan sekali balik ke rumah, mungkin orang-orang kat rumah ni macam tak berape perasan kewujudan aku.


aku boley bangun seawal mane yang aku suke, dan aku boley tido selewat mane yang aku suke. and takde sape-sape yang berani bersuare suruh aku bangun tido. pastu, aku boley memerintah orang di dalam rumah ini sesuke hati aku. muahaha! akulah pemegang kuasa veto sekarang ni. atau name saintifiknye ialah MEM BESAR! aku tak dikerah untuk membuat kerje-kerje rumah. tapi, aku masih berhati perut ye, wahai anak-anak. aku masih lagi bertimbangrase untuk menolong sedikit sebanyak kerje di dapur. aku mempunyai hak untuk menguasai remote tv, dan aku boley menghalau adik aku dengan sesuke hati aku jikalau aku nak gune laptop. jahat tak aku? jahaaaaattt ;p


tugas aku sekarang ni hanyelah menjadi guru tuition kepade Zeti. aku ajar die Math. tapi die menipu. die ingat aku tak tau. die tengok sifir kat belakang buku tulis tuh. aku malas nak marah - sebab dulu pun aku wat camtu gak! heeee ^^ aku sound die, suruh repair sikit handwriting die tuh, tapi die wat bodo je. ciss. brengsek punye budek. kau mengingkari kata-kata aku.


jadi, kehidupan aku sepanjang 3 hari di rumah ini adalah sangat membosankan. aku nak keje, tapi aku taknak penat. Eryn selalu msg aku, menceritekan keluhan die yang kepenatan bekerja. kasihan kau. disebabkan Eryn sudah mengeluh sedemikian rupe, pintu hati aku pun sudah separuh tertutup untuk bekerja. oleh itu, anda semua boleh mengabaikan sahaje wishlist aku yang no 1 tuh. kerepek itu semua. jangan percaya. dusta semata-mata.


tidak sabar menunggu hari minggu tiba. sebab? ade deretan majlis kenduri kahwin yang aku nak datang. fuiyyoo. lame tak makan nasi minyak. hopefully nasi minyaknye sedap. supaye aku boley pulang dengan pertambahan lemak yang sangat banyak.


ha, mau story, aku ni peminat fanatik 100Plus. so nak dijadikan cerite, aritu aku beli 100Plus. then kebetulan mase tu ade contest hape entah si 100Plus ni organized. tapi kalau nak masuk tu takdela kene register ape-ape. just kene sms kod yang ade kat bawah penutup botol and letak sekali no ic then just send tu je. takde motif. lagipun mase tu aku tengah kaye dengan kredit. ditambah pulak dengan kebosanan yang melande diri. sekeping msg tu je yang aku submit. about 2 weeks later, aku dapat 1 msg, cakap yang aku ni shortlisted as a daily winner. dapatla RM5o. ahaks. iyolah tu. aku ignore je. selang beberape hari, organizer tu called, suruh aku bagi name, no ic, ngan address. aku pun layankan jela. dapat duit punye pasal. then lame gile,,,,,senyap je mende tuh. tak taula ape cerite. semalam mase aku tengah bace paper, mak bagitau ade surat untuk aku. aku bukak, and yippie! ade cheque RM50. haha! so, rezeki memang ade di mane-mane. even modal aku suke-suke submit tu just 5posen je kot. alhamdulillah. bukan senang nak dapat 50 ringgit. kan? :)


so, esok adelah public holiday. maknenye, ali baba dan penyamun-penyamun nye akan bercuti juge. maka, aku akan meneruskan perjuangan beronggeng di rumah sahaje. maybe nak hasut adik-adik aku pegi tengok wayang. Shrek! tolonglah aku. bantulah aku keluar dari rumah ini. da beberape hari aku tak menjejakkan kaki ke tanah dan menghirup udara luar.


sekian sahaje laporan untuk hari ini. dengan ini, saye akan merasmikan sesi movie marathon yang sering saye jalankan ketika pulang ke rumah. saye akan menonton movie ( non-stop ) sehingga la h mate saya hampir menyerupai mate panda. saye telah mengumpul beberape koleksi DVD untuk ditonton. semoge berjaye Zurina! meh tengok movie dan mari mabok-mabok bersamaku :)


post signature



12:23 AM