Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, May 31, 2010

saje nak ucapkan trimas to Facebook. kenape? sebab Facebook la, aku berjaye menjejaki kawan-kawan seperjuangan dari sekolah rendah dan juge sekolah menengah. hebat! yang paling haru adalah apabile aku berjaye menemui classmate aku mase Darjah 2. haaa. Miss Auji Nabilah. beliao ni duduk sebelah aku. and mase beliao Darjah 2 tu, beliao ni putih gebu gak la orangnye. beliao suke mengembungkan pipinye sampai kelihatan segale jenis urat yang berselirat. aku suke tengok dan beliao suke menghiburkan aku dengan cara macam tuh. haha.


ok, ni aku baru je menemui kawan lama dari sekolah rendah juge. terputus hubungan sejak masuk sekolah menengah. namenye Afiqah Izzati. hot babe. beliao ni cun mase sekolah rendah dulu. dahla cun, putih melepak pulak tuh. yang aku paling terharu gile gabannye bile aku view gambar-gambar kat profile beliao, rupenye beliao ni ade upload gambar kelas mase kitorang darjah 4. huahua. gile huduh muke masing-masing. tapi, aku tak la. aku comel je mase kecik-kecik dulu. dah besar je kureng comel. haha. memang terserlah muke budak-budak. kalau aku dapat cari every single people dalam gambar tu, then mase gathering tunjuk balik gambar tuh, aku boley jamin 2 orang je yang muke sebijik dalam gambar tu. iaitu Afiqah Izzati dan juge aku. haaa. yang lain sume mesti lain gile, ke lautttt.. haha.


aku taktaula. harini perasan lebey pulak. kasihan. takde orang puji kowt. sebab tu rase nak puji diri sendiri je. ^^ oh ye. harini saye tak makan nasi ye. diulangi : SAYE TAK MAKAN NASI. haha. banggelah tu kononnye? blah la kau. haha. bangun tido pun dah agak petang. tengok atas meja ade jemput-jemput. ape lagi, dengan pantasnye aku menjemput diri aku sendiri untuk makan jemput-jemput tu. masyukk sungguh rasenye.


tapi sekarang aku dah lapar. tadi bukak fridge, ade frozen karipap. nampak macam lazat. tapi malas nak goreng. nak defrost kan pun malas. jadi, ade peribahase yang aku nak reka. orang malas selalu rugi. dan orang malas itu adalah aku. ya, aku rugi sebab aku lapar. haha.


baiklah, tibe-tibe jadi rajin. mari goreng karipap di waktu 3.39 pagi! yeay!


ps : tipu je. sebenanrnye nak masak megi. 2 minit. mudah dan cepat. :)


post signature



11:40 PM