Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, May 4, 2010

harini,

tibe-tibe sakit perut tahap dewa 19.

ade class kimia, tapi tak pegi.

cirit-birit.

demmit!


puaka punye ubat.

* semalam pegi farmasi, konon-konon nak beli ubat bagi b*rak, tapi pharmacist tu bagi julap kowt. seksa zahir dan batin ku ini. huh. aku nak saman farmasi tuh. kureng asam. *


bersimpati dengan cik Shareen Farzida. she's been betrayed by her 'loved one'. poor Eryn.

tabahkan hatimu sayang. jangan risau, tenuk-tenuk masih ada untuk menghiburkan hatimu yang sedang berduka-lara itu.

Eryn seperti wanita meroyan sekarang ni. kesian die. kureng asam punye *****. kau ingat kau bagus sangat ke wat member aku camni?!


bestnye berperang ngan wan kat fb. hoho. wan hampir-hampir hilang kewarasan sebab melayan aku ni. harap maaf ye wan. ni la satu-satunye cara untuk kite mengeratkan ikatan ukhuwah sesama kita. ^_______^


ouh, Wan da ade blog. tahniah. akhirnye, semua tenuk aku da ade blog. yeay~ AKU SUKE.

nak tengok belog wan? meh click di sini. dan aku ialah follower pertame beliau. bangge :)


argghhh.

sakit perut lagi.

ya, hari ini memang my worst day ever.


the end.

byeeeeee.

;(



post signature



5:14 PM