Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 25, 2010

oh, jangan salah sangke ye.
saye bukanlah seorang superhero yang mempunyai kuase mengapikan badan.
cume badan saye panas gile nih,
bukan sebab demam.
tapi sebab overdose makan durian.
arrrgghh, rase macam nak pegi Pizza Hut, duduk lame-lame kat dalam chiller room.
eh chiller room tak berkesan.
aku nak duduk dalam freezer room teros. muahaha.
merepek.

oh, sekarang tibe-tibe jatuh cinte dengan lagu-lagu piano version.
sedap siot.
ciss, kenapela aku tak pandai main piano ek?
tangan tak bedung kowt, jari-jari keras.hehe.
cube try dengar lagu-lagu soundtrack movie Silent Hill.
best. aku tabik spring dengan pakcik hebat yang bername Akira Yamaoka nih.
bukan main hebat lagi beliao compose lagu-lagu yang di bawah naungan Silent Hill ni.
taktau ape itu Silent Hill?
ia adelah game ye. game seram kot. aku pun tak berani nak main.
cube try tengok movie die. best jugakla walaupun bercelaru pemikiran nak pahamkan cerite die.
lagi-lagi time siren die bunyi. perrggh, meremang bulu kaki dengar.

ye, dan music player aku kat blog ni pun dah ditukar kepade Silent Hill punye soundtrack.
dan lagu pertame yang korang dengar bile bukak blog ini adelah lagu yang berjudul Alessa's Harmony.
terbaik!


post signature


12:37 AM