Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, June 19, 2010

aku nak berkabung sempena 2 kekalahan berturut-turut team aku. cetttt. pooraaaahh punye team. stupid. useless. haha. aku juge nak berkabung ( errrr, not really lah,, ) sempena pemergian adinda Zarith Aufisya ke Kem PLKN hape-ntah di Mersing esok. semoge hari-hari beliau tersangatlah ceria di samping kawan-kawan baru. ahaks! nampaknye beliau sangat taksub meng-on9-kan diri wat kali terkahir sebelum mencemar duli ke PLKN. dan beliau juge akan mengucapkan selamat tinggal kepade henpon baru kesayangan beliau, dan juge 2 ekor anak kucing kesayangan beliau yang juge merupekan musuh tradisi aku. siyes, aku benci kucing 2 ekor tuh. tak habis-habis menyusahkan aku. 

harini adelah hari terakhir aku dapat beramah mesra dengan bau busuk minah itu. hoho. sebab esok aku tak ikot rombongan Cik Kiah pergi ke Danga Bay untuk menghantar adinda Zarith Aufisya, macam biaselah, kerja~~~~~ semoge segala urusan pemergian adinda Zarith berjalan lancar, dan semoge adinda Zarith selamat tiba di bumi bertuah Mersing.

tapi yang aku musykil dengan minah ni, die punye packing and preparation nak pegi PLKN tuh kalah orang nak pergi haji. aku dulu mase nak pegi Kuantan pun main hentam keromo je bawak segale barang yang ade kat umah ni. habis licin aku bungkus barang-barang aku. tapi minah ni, die punye shopping taknak macam beriye pulak en. entah ape yang die beli aku pun taktau. tu baru kene pegi PLKN kat Mersing. kalau dapat kem yang ulu, macam kat Sabah Sarawak, aku rase adelah setengah juta ringgit yang die abiskan untuk shopping. haissshhh, Zarith, u are such a big spender, bebeh.

haha, semoge hari-hari mendatang ceria seperti selalu. nampaknye aku sudah kehilangan seorang lagi kawan baik di rumah ini. dan nampaknye aku terpakse berkawan dengan Zamira Isketambola. what the ______??
haha, siyes, aku memang 'menyampah' dengan minah ni. bukan setakat aku je, adik-adik aku yang lain pun 'menyampah' ngan minah ni bile penyakit angin kus-kus die datang. kitorang siap melancarkan HARI MEMBOIKOT IYA lagi kalau penyakit die datang. huhu. penyakit die taknak macam dasyat gile pulak en. habis segale insan die sembur. silap haribulan, Malaysia pun boley diisytihatrkan darurat kalau penyakit minah ni dibiarkan terus berleluasa. Belia Benci Zamira!

;p

( kidding! jangan marah mek iya, aku sayaaaaaaaannnnnnnngg kat kau! ahaks! )



post signature


1:06 AM