Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, June 24, 2010

tibe-tibe rase macam nak pegi satu vacation yang lame, yang jauh, yang best. dan yang paling penting, tempat tu punye culture mestilah totally different dari Malaysian's culture. sumpah kadang-kadang rase menyampah dengan orang Malaysia ( Melayu lah, sebenarnye ) yang sangatlah merimaskan aku. kenape ek orang melayu ni sangat-sangat merepek? ok, aku orang Melayu juge, aku tau. and i speak this out for myself too. 

boleh tak aku hidup dengan aman damai? tanpe si mulut kepoh atau si hati bangkai. tanpe si plastik sampah a.k.a  si hipokrit atau si cerdik tapi pada hakikatnye dia adalah bodoh dan bangang.

siyes aku rimas. aku rimas dengan semua insan plastik yang berlegar-legar di alam maya ni. ( eeuuww, geli gile ayat ) sumpah, aku tak lagi mudah membuat kawan-kawan karib di sini. tidak sama sekali. cukuplah. aku dah belajar dengan banyaknye dari kesilapan aku dan juge kesilapan orang lain. susah nak jumpe orang yang betul-betul ikhlas dengan kita. kite buat baik pun orang mengata, kite buat jahat, ofkos lah kan orang mengata. jadi? ape lagi nak buat? ok rite, buat bodo. 

aku dah jauh merapu ni sebenarnye. aku just nak story yang aku dengan Zarith dah plan nak kumpul duit banyak-banyak and when the time comes, kami berdua mahu pergi bercuti ke Korea! mahu pegi Jeju Island, waaahh, bestnye. 

insyaallah. aku nak lari sekejap dari Malaysia dan rakyatnye yang belum berfikiran maju lagi ni. 

post signature


6:14 AM