Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 25, 2010

inilah padahnye berjage sepanjang malam semata-mata mahu menyelesaikan menonoton episod-episod best cartoon AVATAR. re-watching, tapi best. akhirnye pegi kerja dengan mate menyerupai panda. kesegaran hanye bertahan sampai pukul 2 je. lepas pukul 2 tadi, mate sudah mahu rabak. meronta-ronta suruh tuannye tido.

tapi apakan daye kene kerja sampai pukul 4. argh, sumpah dah macam orang mabok da tadi. huhuhu. nak balik jalan kaki pun malas. kene call abah yang tercinte suruh die amik aku. pemalas punye budek. huh.

haha,, sebelum balik tadi sempat melayan kepale gile-gile Dean dengan Wan. masing-masing umor da nak menjadi tunang orang, jadi bapak orang pun layak agaknye. tapi die punye gile tak padan dengan umor. ade ke patut diorang gi jalan-jalan kat kedai sebelah Pizza ni. then meluru ke kaunter Pizza mintak tukar coin. ingatkan nak wat ape. rupenye diorang nak main tikam. haa, bagusla tu. sorang tikam dapat yoyo, sorang lagi tikam dapat handphone keychain. bile da gembire menikam-nikam, berebut pulak nak main yoyo kat dalam pizza. haha, wat malu je. macam budak kecik. aku pun tumpang la sekaki. dapatla hanphone keychain sebab Wan taknak  ;p

jadi, di hari yang mulia ini, ditambah pule dengan cuace yang best, aku nak tido. bye! :)


post signature


5:42 PM