Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 18, 2010

enkanye menonton bola sambil meng-on9-kan diri. enaknye menonton France menentang Mexico yang sangat hampeh tanpe jaringan. bodo punye coach, pekate ko campakkan Thiery Henry ke dalam padang supaye beliau dapat menyumbangkan beberape ketul gol kepada team anda. enaknye bile melihat jam sudah menginjak ke angka 3.44 pagi. tak sedar diri punye budek. esok kerja. siyes, aku ingat Pizza Hut tu bapak aku yang punye. sekarang ni dah standby ternak taik telinge banyak-banyak supaye dapat menahan serangan bertubi-tubi daripada Encik Joe, manager kesukaan ramai dan juge dari Miss Wan, assistant manager kesayangan hamba. huh.

enaknye meng-on9-kan diri sambil mengadap se-tupperware kek marble. dan enak sungguh rasenye bile tibe-tibe terase lapar. enaknye bile aku lapar, tetapi aku malas nak masak. huh.

enkanye tadi memontengkan diri setelah seharian area rumah ini sepi tanpe bekalan elektrik. semangat nak bekerja juge terpadam serta-merta. enaknye bile aku tibe-tibe merasekan esok aku akan dimaki hamun dengan dasyatnye oleh semua insan-insan di Pizza Hut sebab aku dengan kejamnye tidak melayan sebarang panggilan telefon daripade mereka. hah! get ready la beb. konpem bernanah telinge~~ *sigh!

enaknye bile aku da taktau nak taip ape lagi. err, siyes kek marble ni sedap. memang aku habiskan laaaa kek ni jawabnye! ;p



post signature







3:51 AM