Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, June 21, 2010

yaaaaa,, father's day yang sangat menarik sebab aku tak berpeluang nak wish happy father's day secare live kat abah. huwaaaaa.

macam biase, kerja macam puake. customer datang berduyun-duyun. ditambah pulak dengan ahli Pizza Hut yang tak cukup kaki dan tangan. 

mase siang, comey-comey belake semua orang. cun dan hensem nampaknye semua pekerja. grooming terbaik di hari Bapa.

bile malam menjelma, dan ditambah pule dengan umat manusia yang tak reti nak makan kat tempat lain tu membuatkan semua pekerja Pizza Hut kelihatan seperti belacan hangus. aku pule menyerupai tong sampah sebab kocek apron aku dipenuhi dengan *docket yang mencurah-curah ke ladang gandum. hampir semua insan telah berubah imej termasuklah Encik Joe manager terkacak di alam semesta. selalunye aku memang malas nak butang baju sampai atas, beliau lah yang rajin menegur : Zurina, butang baju atas tu. kadang-kadang rambut depan aku yang degil ni terjuntai-juntai dan melambai-lambai ditiup bayu. dan beliau jugelah yang rajin menegur : Zurina, tolong sepit sikit rambut depan awak tu. tapi, edisi malam tadi memang berubah sama sekali. beliau wat bodo je bile nampak butang baju aku tu tak dibutang, dan rambut aku dah menyerupai hantu keliwon episod 19. dah tak mampu nak tegur sebab beliau sendiri pun dah menyerupai hantu keliwon episod 20. muahahaha.

bile closing pule budak-budak service telah dikerah untuk membantu mengemas kitchen yang kelihatan seperti workshop moto. aku pule telah dibuli dengan sadisnye kerane telah dikurung di dalam chiller room. gile jahat. huu. tapi best woo lepak dalam chiller room, dahla sejuk, then bile bercakap, rasenye macam dah jadi pelakon Winter Sonata la pulak. berasap-asap mulut  nih. haha.

keuntungan yang diperolehi sangat berlipat-ganda. errr, semoge bos besar Pizza Hut terbuke hati untuk menaikkan gaji kami yang tak seberape nih. 


* docket ialah sejenis kertas yang kelihatan seperti resit. setiap kali order, kitchen akan mendapat docket bagi setiap order. kalau contohnye ade order piza, spaghetti ngan garlic bread, maka akan keluar lah docket ini dari mesinnye. maknenye ade 3 docket lah kan? satu untuk piza, satu untuk spaghetti dan satu untuk garlic bread. bile orang kitchen dah siap buat makanan tuh, makanan tu akan diletak kat kawasan pengutipan makanan yang dah siap. haha, dan docket tu akan diselitkan kat bawah pinggan makanan tuh. kat docket tu ade tulis name makanan, table kepunyaan makanan tu dan juge limit mase yang ditetapkan untuk siapkan makanan tu. bile orang service macam aku ni datang untuk amik makanan yang dah siap, aku akan refer pade docket untuk hantar makanan tu kat table yang betul. tapi docket tu takboley bagi kat customer. aku lah yang kene simpan.aku ni suke simpan docket kat dalam apron. jadi bile dah berduyun makanan aku kene serve, tak ke macam tong sampah rupenye aku ni? huhuhu. gile penat jadi runner. sumpah tak tipu.


post signature


2:10 AM