Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, June 1, 2010

tadi pegi teman zarith beli hp baru. nice one even second-hand phone je. a flip phone, made from Sony Ericsson. aku pon agak jeles ngan hp baru beliao memandangkan conditon hp aku yang ermm.. very pathetic. huhu. lepas pegi beli hp, aku pegi lepak kat maple. favorite port bile bersame Zarith. sementare tunggu pasar malam beroperasi.


then, pegi suke-suki try apply keje. haha :D

takde motif pon. suke-suke. try dekat SDS cafe. tapi macam tawar hati pulak sebab manager die agak kerek. nyampah aku. aku paling pantang bile berurusniaga dengan insan-insan kerek ni. meluat aku dibuatnye. then pegi Pizza Hut, nak try mintak keje kat situ. mujur ade vacancy. lagipun member Zarith keje kat situ. the surrounding is okay, fine and very friendly. lagipun sume pekerje die macam sengal-sengal ubi je. still budak-budak. boley lah jadi geng sebab aku ni pun tak suke bergaul sangat dengan orang yang serious memanjang. supervisor pun okay, perempuan.


err, tapi yang aku lemah sekali ialah supervisor tuh cakap slow sangat. aku ni jenis pekak badak. memang tak dengar ape die cakap. kene fokus, besarkan cuping telinge bile nak bercakap dengan die. mesti die pun menyampah cakap dengan aku sebab nampak sangat aku ni pekak badak. haha. entahla. da terbiase berade dalam suasane yang kuat-kuat kot. cakap mesti ala-ala nak menjerit. barulah aku boley dengar dengan jelas.


so, Zurina, welcome to Pizza Hut! :)



post signature



6:19 PM