Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, June 6, 2010

orait. 12.01 a.m. baru balik kerja. wahhhh. heaven gile penat. masuk kerja pukul 11, tapi pukul 12 tengahari baru punch card. dahla first day kerja ialah weekend dan ditambah pulak dengan public holiday. perggghh. bersyusyun-syusyun orang datang. bak kate Tok Pa pujaan hati Nadiah. aku dahla takde basic ape-ape. takde experience. agak leceh jugakla. sebab ramai orang, then mase baru bukak tu staf tak ramai lagi. memang kelam-kabut. dengan nak settlekan order, nak ajar aku lagi. kebetulan mase tu ade 2 orang je yang pandai amek order and key-in.


aku just tolong serve makanan, soup, air ngan setting table. gile penat ulang-alik turun-naik tangge nak amik makanan yang da siap kat bawah, then kene hantar kat table yang kat tingkat atas. ouh, Pizza Hut ni 2 tingkat ye. konpem aku kurus pasni. hahah :D


staff semua okay. sporting. tak lokek ilmu nak mengajar aku yang ZERO nih. tapi staff yang kat kitchen dengan mamat-mamat delivery je yang jahat sikit sebab buli aku bile aku nak turun bawah amik makanan. gile jahat. aku tak suke turun bawah sebab gerenti kene kacau. hoho. then diorang semua gile-gile, concern gile ngan aku especially sorang mamat nih. selalu tegur aku sebab nampak muke aku macam penat. kalau ade customer nak tapau pizza yang ade balance tuh, beliao lah yang tolong turun bawah, amekkan box pizza untuk aku. tadi mase nak closing, aku tengah lap cutlery yang baru lepas basuh, beliao beriye suruh aku makan soup dulu, dan dengan baik hatinye mengambil alih tugas aku. dan disebabkan die baik, aku suke membantu beliao. bile beliao tengah setting table, aku pun sibuk tolong die. bile beliao tengah cedok soup masuk mangkuk, aku tolong amikkan tray, siap tolong serve kan sekali. then . auwwww. gatalnye aku! ^^ tapi sumpah mamat tu baik. sayang ko lah! :)


bahagie makan pizza free. walaupun aku tak berape suke makan pizza. erk?apasal aku kerja kat sini ek? hahaha. adoi. esok busy lagi. semoge berjaye.


chayok!


post signature



12:00 AM