Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 4, 2010

hari yang menggembirekan. akhirnye aku dapat keluar menghirup udara segar di Jusco Tebrau. fuiyo. lame gile kowt tak datang sini. dahla tengah sale. masyuk beb. tapi yang tak berape nak masyuknye bile tengah pokai. huh. dapat tengok-tengok jela. jalan-jalan sambil melelehkan air liur. haha.


oh, kebetulan cik Shareen akhirnye bercuti di hari yang mulia ini. bermarhaban bersama beliau dan juga kaum-kerabat Zarith memang best! penat tawaf merata Jusco ni. main Daytona, shit aku kalah sebab aku telah mengheret Eryn ke pit stop. dan dengan pantasnye Zarith dan rakan-rakan memintas kami. cis. main game feveret aku. shoot bola. lenguh siot tangan. tapi kalah. huuuuuu~


ronda-ronda di Esprit. jatuh cinte dengan sejenis beg ni. adoi. lawa beb. harge pun lawa. haha! tapi aku tak kire. aku nak beli jugak beg tuh. tunggggguuuuu~~ bestlah harini. guys, you are awesome! lain kali kite mabok-mabok lagi.


* buzy lahh. sibuk meng-alter uniform pizza hut yang besau gile tuh. nasib la ade tukang jahit professional di sini. Thanks Mak Your, Mak and Zarith sebab bersusah payah membantu aku mengecilkan si uniform itu :)


post signature



10:54 PM