Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, June 29, 2010

syabas lah kan kalau bende ni betul. aku baru tahu, ahah, pedulik hape kalau nak cakap aku ketinggalan zaman. talk to the ass. haha. ikea bakal ade kat JB? weeehoo, gile seronok. ni yang membuatkan kasih sayang aku kat JB ni semakin membuak-buak. lebiu lahh. dengar cerite, dekat je dengan rumah aku. ahaks! bijak sungguh abah. abah aku kan dulu keje kat satu architect firm, and beliao cakap beliao dah tahu dah segale development plan untuk JB ni. sebab tu beliao dengan penuh konfidennye beli rumah kat Johor Jaya ni. dulu Johor Jaya ni bolehlah dikategorikan sebagai salah satu port jin bertendang. tapi lama-kelamaan, banyak pembangunan yang dah ade. kami boleh ke sane sini dengan bahagia, dengan bebas dan aman. tahniah ye. tapi kalau betul lah ade IKEA kat JB ni, bertambah masyuk lah jawabnye. ape-ape pun jangan lah konfiden sangat. huh. ini rumors semata-mata. sekian terima kasih.

post signature


2:00 AM