Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, June 20, 2010

lokasi : Pizza Hut kesukaan ramai.

situasi : seorang budak service yang sedang menyapu lantai untuk closing tibe-tibe didatangi oleh Encik Joe, iaitu manager yang sangat digeruni ramai.

Budak service : ye, Encik Joe?

Encik Joe : Zurina, apasal saye tengok awak sekarang ni macam dah gemok ek?

Budak service : Errrr,, yeke Encik Joe??

Encik Joe : Yela, aritu kurus je.

Budak service : *&^%##$@^^  ( dalam hati sahaje ^___^ )


grrrrrrr, ini takbley jadi. ade ke patot die cakap aku makin gemok? gile ke hape. padahal tiap-tiap ari aku berlari-lari turun-naik tangge, ulang-alik ke sane ke mari kat dalam pizza tuh. apasal makin gemok pulak? huuu. sob sob. 

;p


* ouh, harini buat julung-juulng kalinye aku pergi melepak bersame budak-budak Pizza. tak cukup orang sebenarnye. tapi, bestla sebab lengkap pakej. ade 5 orang budak service ( Zurina, Azizah, Uddin, Kak Maz, Acap ), 3 orang rider delivery ( Wan, Azlan, Musa ), sorang budak kitchen ( Daus ) and sorang manager ( Encik Hamka ). haaaa :D  best lepak-lepak dengan diorang ni. semua gilerrrr. lepak dari pukul 12 sampai dekat-dekat 2 pagi. ouh, thanks Acap sebab sanggup datang dari Pasir Gudang just nak melepak dengan kitorang. hehe.


post signature


4:10 AM