Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, June 6, 2010

harini kerja 12 tengahari sampai 6 petang je. mujur tak ramai orang. agak boring sikit sebab tak buzy sangat. ok, nak ulang. best makan pizza free. hehe.. diulangi : BEST MAKAN PIZZA FREE. haha. ouh, harini dapat tips ye daripade customer-customer yang pemurah lagi baik hati. takdela banyak pun. posen-posen je. tapi, bile dikumpul, harini aku dapat RM 1.05. haha. jadilah tu.


start dari esok, aku kerja sekejap je. 4-5 jam je. takdela sampai 9-10 jam macam 1st day. boley aku mengumpul tenaga untuk weekend yang akan datang ni. berusaha! gaji takdela masyukk mane pun, tapi kire okla daripade takde ape-ape. rather than makan-tido je kat rumah ni kan. nak paww duit mak abah pun konpem diorang berkira. so, kalau kerja ni, dapatla backup sikit duit untuk kegunaan di hari tua. cehhh.


semalam aku tido pukul 2 lebey. then aku terjage pukul 7 pagi. kaki ngan tangan aku lenguh gile babeng. taknak macam sakit pulak en. dengan mamai-mamai, aku pegi kat mak, mintak tolong mak urutkan. rase macam nak nangis siot. then rase macam nak berhenti kerja je..haha. biasela tuh, first day experience. memang macam puaka. hoho.


ok la. penat gile ni. mao berehat sampai lebam!


I SERVE PIZZA HUT.



* mesti korang tak suke bace blog aku sekarang sebab aku asyik story pasal Pizza Hut je. haha. biasela beb. budak jakun, first time kerja. lantak lah, blog aku! ^____^

post signature



6:57 PM