Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, June 17, 2010

ye, selamat kembali wahai pencemaran bunyi ke blog ini. dulu aku suke letak playlist lagu yang mengandungi beribu-riban lagu bagi menyesakkan telinge insan-insan yang datang menjengah ke sini. tapi, tibe-tibe website yang aku selalu gune untuk playlist tu macam siot pulak. so, agak lame aku search untuk 1 website music widgets supaye aku dapat mencemarkan bunyi-bunyian segar di blog aku. nah, akhirnye aku jumpe. tapi haritu aku letak 1 lagu je. and widget tu pun agak tersorok sikit, insan-insan yang bermata peka sahaje yang mungkin nampak di mane aku campakkan widget itu.

sekarang ni aku nak mengembalikan era kegemilangan pencemaran bunyi di sini. macam biasela, letak lagu yang sedap didengar. err, bukanlah lagu feveret aku sebenarnye. sebab kalau aku letak lagu-lagu feveret aku, konpem pecah gegendang telinge korang dan korang mungkin tak akan datang lagi ke sini. hohoho. so, aku letak la lagu yang lebih mesra pengguna. awww! baiknye hati i. errr, ade orang rimas dengan bunyi-bunyian ini? hoho, harap maaf la ye. mari sini saya ajar beberapa cara kepada anda :

i ) anda boleh tekan sahaje button PAUSE di bahagian sidebar di sebelah kanan ini sahaje, ataupun

ii)anda boleh MUTE kan sahaje volume di PC anda,. ataupun lebih mudah jika

iii )anda menekan butang pangkah di window anda.


SEKIAN TERIMA KASIH :))

post signature


6:30 AM