Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, June 14, 2010

apekah profile picture anda di FB?

gambar ni diambil mase kat Giant. pegi Giant dengan Zarith and Zamira. sebab nak beli seluar. mase ni saya ade 2 jam break, dan saya dengan selambe badaknye pegi Giant dengan memakai uniform Pizza Hut! :)


Okay, sila on webcam anda dan sile upload gambar terkini anda menggunakan webcam. sebarang kegiatan edit-mengedit adalah dilarang sama sekali.

Ceritakan mengenai pemandangan yang dapat dilihat melalui gambar di atas?
okey, bilik saya sangat bersepah. nampak tak katil yang bersepah itu? haha, itulah katil saya. pastu ade poster Toy Story 3 yang sangat besar. pastu ade topeng Clone Wars abang saya ( Clone Wars ke name die? entahlaa, aku main sebut je. haha ) . saya pegang rambot saya sebab saya rimas. dan saya memakai tshirt kelas PKA :)

sekarang sila upload gambar anda yang paling hodoh.
haha. gambar ni memang hodoh. sebab? gambar ni merupekan gambar candid. tapi pehal entah tibe-tibe muke aku macam kene tarik roh je. haha. dah macam rupe beruang kutub pun ade tuh. ish2, memang hodoh.

sila upload gambar anda bersama si DIA.
gambar tangan je boley tak? haha. ofkos la yang putih-putih tu tangan aku kan?
;p
gambar ni diambil mase dalam Subaru, woot wooott~ nak pegi mane entah. tak ingatlaa..


sila upload gambar anda bersama rakan baik anda
inilah tenuk-tenuk saya. Nadiah, Wan dan Eryn. gambar ni diambil mase kat Pavy, percutian terhebat kami berempat. oh, i wish i could have one more lovely vacation with them.


sile buka apa-apa search engine ( Yahoo Search, Google Search etc ) dan search image untuk nama anda. dan sila upload gambar pertama yang muncul di senarai keputusan carian itu.

haha, saya search di Google. nama Zurina Kalthum. dan inilah gambarnye..
errr, saya pun tak tau kenape gambar ni yang keluar. hahaha. maybe sebab gambar ni ade kat blog ni. link untuk gambar ni pun sebenarnye adelah link dari blog saya. hehe


sila upload gambar kegemaran anda
gambar mase kat Zoo Negara. sumpah saye suke gambar ni. sebab gambar ni cantik. saya edit sikit-sikit je nak bagi tone kaler die lagi contrast. nak credits sikit untuk tukang snap gambar ni. sape ek? saya pun tak ingat. hehe.. ( best bagi zirafah makan )

yang terakhir, sila upload gambar pemandangan yang anda snap
gambar ni di-snap mase saya ade dalam kereta api. dari JB nak pegi ke Mentakab,Pahang. mase ni ade kat stesen Kulai. hehe. suka gambar ni sebab bukan senang nak snap gambar name stesen nih. lagipun jaraaaaaaang naik kereta api. so, gambar ni boley dikatekan sebagai once-in-a-lifetime picture laaa.. gambar kenangan naik kereta api.. haha :D


tahniah kerana telah berjaya menjawab tag ini. sila tag orang lain.
oraiiittt, nak tag sume insan yang bace tag ni! haha

post signature


10:13 PM