Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, June 13, 2010

APA AKAN ANDA BUAT BILA ANDA DAPAT TAHU MEMBER ANDA TIKAM BELAKANG ANDA?

- err, mudah sahaja. saya akan tikam belakang beliau balik. senang dan mudah :)


6 ORANG DI HATI ANDA

- 6 orang ye? tak cukup laaa. sangat ramai insan yang berade di hati saya :)


ANDA RASA ANDA COMEL?

- tidak. saya biase-biase sahaje. tapi rasenye saya lebih comel sedikit daripada awak ;p


BLOG YANG ANDA SUKA?

- Blog kaum kerabat saya : Zarith, Zamira, Eyqa, Shasha, Shireen

- Blog tenuk-tenuk saya : Naddy, Eryn, Wan

- Blog yang selalu diintai oleh saya : Wiwie, Ynaa Oh Ynaa, Nana Iyllyana, Faed dan banyak lagi.


ADAKAH BILIK ANDA KEMAS SETIAP HARI?

- sumpah, bilik saya memang bersepah.


LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR

- lagu jiwang hape ntah, dengar mase kat Pizza tadi. mase tengah kemas-kemas untuk closing, ade member pasang lagu jiwang kat hp die.


LAST TEXT MESSAGE?

- dari irfansyafiq : nape x? ( err, die tanye kenape saya tak rindu die..haha )


LAST PHONE CALL?

-dari irfansyafiq juge. menyibuk betol lah mamat ni. malas aku nak layan die. hahaha..


HARI TERAKHIR ANDA NANGIS?

- saya pun tak ingat sebab saya dah lameeeee tak nangis.


LIST 5 KALER FEVERET ANDA?

- err HITAM, PUTIH, BIRU, HITAM, PUTIH, BIRU ;)


ORANG TERAKHIR ANDA BER-YM?

- dengan abang saya. ouh, saya rindu die.. Emy, pulanglah ke pangkuan keluargamuuuu~~


GAME YANG PALING ANDA SUKA?

- Left 4 Dead I, II , Counter Strike Condition Zero, Need For Speed, game-game daun terup kat laptop ni ( freecell, solitaire, spider solitaire ) , game Mall World kat FB.


ADAKAH ANDA PEMINAT MCR?

- yes, definitely. i like them!


APA PERASAAN MENJAWAB TAG NI?

- takde perasaan.


ANDA RASA TAG INI BEST?

- oh, belum cukup best lagi. i want more, bebeh! hahaha..


TAG LAGI KEPADA 10 ORANG.

- kepala hotak kau. malas aku nak pikir. tag la diri sendiri. tak kuase i nak tag-tag orang nyaahhh!



post signature



12:14 AM