Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, June 11, 2010

tahniah. baru balik keje. penat siot. nak ikotkan harini cuti, tapi tibe-tibe kene keje pulakkks. sampai closing pulak tuh. gile kejam manager-manager kat sane. huh. lumayan hasil kutipan tips harini. dan duit ini akan terus dikumpul sehinggelah mencukupi untuk aku membeli beg kesayangan cap Esprit pujaan hati.


musim World Cup sudah tibe. ouh, i like! macam biase laaahhh, team feveret aku ofkos lah France va-va-voom dan juge Germany. oh, tetapi disebabkan Encik Cesc Fabregas kesayangan aku bermain untuk team Spain, dan memandangkan Spain adelah champion Euro 2008, aku rase team Spain ni memang hebat. jadi aku nak menyokong team Spain! viva Espana!


aku nak bertaruh untuk team-team nih :


SPAIN!


FRANCE!


GERMANY!


okeylah, semoge Encik Cesc Fabregas dapat bermain dengan cemerlang. huu! sukenye berjaga sampai tengah malam semata-mata nak tengok live match telecast team-team feveret aku nih.
ole~ole ole ole~~~~~




post signature




12:30 AM