Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, June 17, 2010


oh,  alhamdulillah sebab aku dah dipertemukan kembali dengan purse kesayangan. dah seminggu purse aku hilang tanpe khabar berite. aku siap wat tawaran hebat lagi kepade insan-insan yang berade di rumah. aku offer sape yang jumpe purse aku, aku bagi 5 ringgit. haha. tak berbaloi langsung. siyes, aku memang da putus harapan nak cari purse aku ni. habis 1 rumah aku geledah just sebab nak cari purse yang takde duit tuh. haha. 

harini pun nak diikutkan aku kene kerja pukul 10 pagi. tapi aku malas sebab aku mengantuk + penat. jadi aku bantai tido sampai petang. missed call? jangan cakapla, banyak gile. sape yang call ek? ofkos lah tuan besar dari Pizza Hut yang memanggil-manggil aku suruh masuk kerja. haha. tak sedar diri, baru seminggu kerja da pandai wat Pizza tu macam tok nenek aku punye.

jadi, bile aku bangun tuh, meraban jugaklah nak pikir alasan kenape tak masok kerja pagi tadi. orait, dah dapat idea nak kelentong. aku ingat, aku nak cakap yang aku pegi buat IC aku sebab purse aku hilang. ( haha, memang betul pun kan? cume yang tak betulnye : aku tak pegi renew IC pun sebenarnye ) . dengan mamai-mamai tu aku bangunlah mencari N73 cikai aku yang terjatuh bawah katil. aku memang tido tak sedar dunia. habis segala barang aku free-kick sampai licin dan kering-kontang katil aku nih. sebab tu la N73 aku tuh da tak macam rupe henpon sebab pecah di sane-sini akibat kene sepak terajang dengan aku time tido. hehe..

aku cari bawah katil memang tak jumpe. last-last bile aku usha kat celah katil, cantik je henpon aku landing kat situ bersame-same purse aku. waahhhh. brengsek punye purse. kat situ rupenye kau menyorok selame seminggu. kureng asam. cettt. berbunge riang hati aku nih. terus aku amik henpon, call tuan besar dengan harapan tuan besar tak marah dan aku ready je menadah telinge untuk di maki-hamun. haha. bagus, tuan besar suruh masuk kerja pukul 6 dan aku dengan semangatnye pegi kerja jalan kaki sebab abah malas nak hantar. with no complaints at all. haha, gembire gile purse da jumpe. 

aku takdela sayang sangat dengan purse tu sebab die da buruk. tak rupe purse. rupe tayar buruk. haha! duit pun takde. adela beberape ringgit je, tu pun  bukan duit aku. duit balance mak suruh pegi pasar malam haritu. hehe.tapi pedulik hape aku. kalau ade 18 ribu dalam tu pun, aku tak heran. sebab aku lagi sayangkan IC dan juge lesen hodoh kepunyaan aku. juge kad-kad ATM walaupun didalamnye mengandungi sifar duit. haha. dan aku sayangkan kad-kad membership dari pelbagai jenis kedai yang tak famous tuh. ingat senang ke nak kumpul? 


jadi, aku sangat gumbira kerane purse sudah kembali ke pangkuan aku. fuhhh, save 5 ringgit aku. kalau orang lain yang jumpe, tak sia-sia aku kene bagi duit kat die. hoho.

pasni aku ingat nak gantung purse kat leher je. senang. biar tak hilang.

nampak tak makhluk hitam hijau yang tersadai kat atas meje tuh? itulah die makhluk yang bergurau senda dengan aku, menyusahkan aku. menyorok entah kat mane-mane. dont u ever do that again. paham tak ngekkkss?


post signature


3:04 AM