Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, July 14, 2010

walaooooowehhhh~

entry yang ke-300. bukan movie omputeh 300 tu ye. okay, thanks for reading. jadi, di entry yang ke-300 ni aku nak ucapkan thanks bebanyak kat followers aku yang 79 orang ni. u guys are awesome! and thanks jugak kat KAKI-KAKI SKODENG yang sangat low profile ye. hehe. u guys pun awesome jugak.

syukur sangat-sangatlah blog aku semakin dikenali ramai. hehe, tipu je. i mean, lagi famous sikit kowt berbanding dulu. dulu aku blogging just for fun je. sekarang ni maybe nak melangkah ke luar dari sempadan MALAYSIA-THAILAND yang aku sendiri buat. sebab tu aku join segale blog comunity yang ade. supaye : lagi ramai yang datang blog aku. yeay!

sambil-sambil tu rajin jugak blogwalking, manelah tau jumpe blog-blog yang dimiliki oleh jejaka-jejaka hensem. boleylah mengorat. hahaha.

lelong lelong : ade handsome guys tak? bak sini nombor telepon! hehee ;p

ha, barulah dramatik sikit entry ni. ade darah-darah. nampak macam extreme sikit. 
padahal entry ni penuh dengan kasih-sayang dan semangat kecintaan terhadap alam sekitar.
jangan tertipu ye ;p





SudutMarilahMerapu : aku rase disebabkan entry ni, blog aku akan disita dengan serta-merta sebab terlalu meloyakan untuk dibaca oleh orang ramai. hehe.



post signature


8:44 AM