Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, July 3, 2010

oh, sudah masuk waktu Subuh bagi daerah Johor Bahru dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannye. selamat bersolat dan tunaikanlah kewajipan kita kepada Yang Esa. chewah. baik punya pendahuluan. jadi, nak ucapkan tahniah la ye kepada Team Uruguay. anda hebat. Ghana juge hebat. best gile game tadi. lagi-lagi minit-minit last masa tambahan. stylo gile player Uruguay tepis bola gune tangan. dan stylo gile bile beliao dapat kad merah. wakakaka. so sad, Ghana kalah penalti. it's okayyy. cube lagi. ape-ape pun, saya salut salute team anda.

:)

alangkah indahnye jikalau minah kepoh ini pegi sembahyang subuh. Zurina, pegi sembahyang. "baiklah", kata Zurina kepada blognya.


SudutMarilahMerapu : pernah dengar tak satu magazine omputeh bernama MAD? tak penah? google je, senang. taip MAD, dan result pertama yang keluar itulah keputusannya. err, nak cakap je, magazine ni best tau. ala-ala Gila-Gila versi Malaysia. tapi lagi gile dari Gila-Gila. ( asal aku rase ayat ni macam tongue twist? haha. nak lagi mencabar? cube bace laju-laju. haha ) . tapi malangye aku tak penah jumpe magazine ni kat kedai majalah Sanjay Kumari, mahupun kedai komik Chee San. aku dapat bace bile abah melanggan magazine ni. cool beb. magazine menganjing. sape yang rase nak meng-MAD-kan diri, try la subscribe magazine ni. tapi agak terberak gak la sebab boley tahan MURAH gak harge die.1 magazine $5.99. gilo. ( abah, baik abah bagi $5.99 tu kat anakmu yang amat memerlukan ini. ade gak faedahnye. huuuu. kalau convert RinggitMalaysia, masyukkk~~ )


ni lah MAD magazine. err, aku pun nak tumpang glamer gak. sebab tu aku join sesi fotografi nih. hehe. eh, kalau tengok kat bar-code magazine tu, die ade tulis #504 AUGUST 2010 $5.99 CHEAP! kepale hotak kau cheap. aku akan adukan hal ini ke Lembaga Disiplin MAD Magazine. pedulik hape aku. ingat aku takut dengan mamat gigi jarang telinge capang yang pegang iPad tuh? porahhhh. eh, rambut i dah panjang. jangan jeles u..... hahaha. Zurina, baik ko pegi semayang Subuh.


post signature


6:10 AM