Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 30, 2010

rindu gile nak pakai baju kurung. sepanjang cuti 2 bulan ni, baru 2 kali aku pakai baju kurung. tu pun sebab nak pergi masjid. and tadi pun ikut mak pergi masjid. ade majlis tahlil arwah. rase rimas gile pakai baju kurung even baju kurung ni la baju harian yang aku pakai tiap-tiap hari dulu mase sekolah and tak berape nak harian sangat bile aku dah masuk kolej.

tapi bile dah sekali pakai, rase macam sayang pulak nak bukak. hehe. gile semangat punye budak.

so, macam biaselah, event camwhoring dijalankan dengan hati yang rela. nah, terimalah gambar eksklusif aku yang menggayakan baju kurung. haha.



takpe Zurina, jangan risau. nanti dah balik Kuantan, tiap-tiap hari kau kene pakai baju kurung.
lagi-lagi bulan puasa. 
selamat berjaya.

SudutMarilahMerapu : nampak tak makhluk boncet di belakang aku tu? tulah MooMoo. musuh ketat Nadiah. taktaula kenape Nadiah tak suke die. mungkin sebab aku cakap muke MooMoo macam Remy Ishak kowt. err, masih di dalam dilema. sebab tak tau nak bawak balik MooMoo ke tak. macam malas nak mengusung MooMoo naik bas ke Kuantan. tapi, nanti boring pulak takde geng time tido. tapi, kalau bawak balik pun, ade orang tak suke kat die. ( ceh, buat ayat sedih ;p )


post signature


12:59 AM