Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 16, 2010

err, contohnye macam aku. aku tak cantik, tapi hati baik. eh, takdela baik sangat. tapi taklah sebusuk hati orang tu. die cantik. eh, cantik ke? takdela cantik sangat kot. suam-suam kuku je kot. tapi die punye hati berulat dan bernanah agaknye. maki hamun dan sumpah seranah mungkin adelah 'zikir' harian die. ish ish ish. tak bagus kan macam tu? awak, awak jangan ingat semua orang suke dengan perangai awak tu. aku tau awak tak suke kat aku. ( eh, macam pelik je ayat ni. ok, mari tukar struktur ayat ) saye tau awak tak suke kat saye. tapi saye takdelah nak menggunakan bahasa kasar dan kurang sedap didengar. ok? itu je nak cakap. lagi satu, saye harap awak rendam clorox jela hati awak tu. siyes, terlalu banyak daki kat situ. and takpayahla jadi hipokritos. orait? 


SudutMarilahMerapu : marilah kita melangkah ke zon perang dunia ketiga! hahaha.

ahha, ni lah aku. sniper terunggul. kalau awak berlebih-lebihan dengan saye, saye boleh hapuskan awak dengan sekelip mata, dari jauh je. 
:)


post signature


1:45 AM