Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 16, 2010

fuhh, nak promote sikit lah ni. aku rase minggu depan kowt ( kalau tak silap lah ) akan wujudnye pizza baru di Pizza Hut. name die aku pun tak sure sangat , tapi kalau tak silap aku, pizza tu die best sikit kowt. sebab, bukan pizza punye topping yang baru ye. die punye pizza base je yang baru. hehe.

tak paham? okey takpe meh nak explain.  kalau korang penah makan pizza yang Cheesy Lava Stuffed Crust ( yang ade cheese kat belah tepi tuh ) , mesti korang tahu kat belah tepi die ade cheese yang bersepah-sepah tu kan.  tapi yang latest ni bahagian tepi die ade meatball. maknenye, keliling pizza tu ialah meatball. rasenye korang boleh pilih korang nak meatball chicken atau beef. tapi, ( eh banyaknye tapi. hehe ) bukan semua pizza boley buat yang keliling ade meatball nih. ade certain pizza je.

so, siang tadi semua manager pergi try pizza baru ni. diorang cakap best. taktaulahhh betul ke tak. eheh, so ni hanyelah unofficial promotion ye. mungkin ade yang tak betul dengan ape yang aku tulis ni. ape-ape pun konpem minggu depan pizza ni start dijual. nanti try la ye :)

SudutMarilahMerapu khas dari sang pekerja Pizza Hut : inilah padahnye bile tak bace memo pasal pizza baru ni. name pizza pun taktau. hahaha. Zurina, please be alert after this. Baiklahhhhh~~ wuuuu, pizza feveret aku iaitu pizza Ayam Masak Merah yang untuk Sensasi Delight dah takde. eh, tipu je. die tukar name je. Chicken Masala Pizza. ala, yang pizza ade 25% extra cheese tuh. sodap beb!


post signature


2:47 AM