Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, July 12, 2010

aku dah lame berblogging. err, takdela lame sangat. tapi dah setahun lebey. boleyla dikire sebagai lame kan? haha. tapi, baru ni la aku register kat gengblogger. mule-mule aku pun taktau ape fiungsi gengblogger nih. ingatkan komuniti bawah-tanah khas untuk blogger-blogger je. rupenye lebih dari tu.

dan kesan dari pemanasan global pendaftaran ini mula disedari tadi. almaklumlah, semalam sehari suntuk tak online. harini baru online. woo, amik kaw. walaupun takde entry baru, traffic yang datang kat blog aku ni agak memberangsangkan. terima kasih sebab datang :)

dan komen yang aku dapat hasil daripade 1st entry aku yang ade kat gengblogger tu pun banyak. entry selamat pagi aku ade 6 komen. wohh, terharu i. haha. aku takdela berniat nak jadi blogger yang famous ala-ala blogger boy kat 8tv tu, sebab aku ade ramai silent reader. haha. tak caye? tolonglah percaya. tiap-tiap hari mesti ade 10++ insan yang datang blog aku. taktaulah sama ade mereka tu tersesat ataupun memang dah pasang niat nak datang sini, tapi pedulik hape aku. aku nak kire jugak mereka tu sebagai silent reader aku ataupun bahase yang kurang sopan : KAKI SKODENG. heheh ;p

jadi, pade sesiape yang ade blog, try lah register kat gengblogger. bukanlah nak bagi blog kite famous, tapi boley tambah kawan. betul, kali ni aku tak tipu. hehe. then lagi banyak blog kite boley explore. sebab selame ni pemikiran aku agak sempit sebab asyik explore blog yang aku follow je. tak berape nak berkembang sangatlah minda dan akal fikiran nih. haha.

haha. itu saje entry bodek-bodek aku untuk gengblogger.

SudutMarilahMerapu : follower pun bertambah secara mendadak, i tell u. sumpah i tak tipu. muahaha. eh, Spain menanglah. ehem ehem, team i memang terer. tak sia-sia letak gambar team Spain as my desktop background. and tak sia-sia letak badge team Spain kat profile FB. ahaks! :))


post signature


6:27 PM