Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 30, 2010

i adore her. Hanis Zalikha. tak kenal siapa beliao? beliao adelah seorang model yang cun. merangkap blogger yang femes. aku adelah silent reader blog beliao. hehe. blog beliao best. sangat sempoi. nak usha? mari click sini.

bagi aku, Hanis Zalikha ialah seorang insan yang boleh dinamakan sebagai beauty with brain. dan, beliao juge tidak sombong. ye, tidak sombong. sebab aku rajin jugaklah roger-roger dekat twitter beliao ni. hehe.

dan, beliao reply tweet aku tu. ehem ehem, rase bangge gak lah seorang public figure sudi nak melayan peminat gilenye seperti aku. :)




see. beliao best! i like her. kalau beliao ni penyanyi, aku beli album-album die. err, beliao ni pelakon juge. tapi, baru harini aku nak tengok movie yang die pernah berlakon. cerite Momok The Movie. ni pun aku gali balik koleksi dvd yang ade kat rumah ni. nasib baik jumpe. adik aku cakap cerite ni best. taktaula. best kowt. sebab ade Hanis Zalikha! 

:)

SudutMarilahMerapu : fuhh, seronok bergembire menghabiskan duit. beli barang-barang yang betul-betul diperlukan je. dapat beli sehelai tee from Subzero Jeans je. huuu~ kenapelah baju-baju sekarang ni semakin mahal? ade sale pun macam takde sale je. baik takpayah. 


post signature


11:39 PM