Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, July 28, 2010

puasa ganti. phew. inilah padahnye sahur tak makan nasi. badan tak bertenage sepanjang hari. terbaring macam lintah kenyang. huhu. tinggal beberape hari je lagi untuk melunaskan hutang. semoge hutang sempat dibayar. 

:)

petang pukul 6 abah ajak pergi shoping kat Giant. terlupe sekejap yang aku ni puasa. mane taknye, bahagia je penuhkan troli dengan barang-barang sendiri. diulangi, barang-barang sendiri ye. bukan barang-barang yang sepatutnye dibeli. takpe, duit abah. bukan duit aku. kalau duit aku, mungkin akan jadi kedekut sikitlah. heeee. shopping punye shopping, tak sedar dah pukul 7 lebih. dengan pantas bukak peti ais kat tepi kaunter, amik satu tin air. 

dah lepas bayar, kebetulan abah cakap dah masuk waktu maghrib. lalalala, selongkar troli nak amik air yang beli tadi. fuhh sedapnye. oh, abah pun semangat jugak mule-mule. sebab abah ade beli kurma. masa tengah sibuk gali-gali troli nak cari air tin tu, abah pun sibuk jugak gali troli nak cari kurma. siap bukakkan plastik kurma tu, suruh aku makan. abah pun makan lah jugak kurma tuh.


aku : eh, abah pun puasa jugak ke?

abah : takla. ( jawab dengan penuh yakin sambil makan kurma.

aku : hek eley. semangat nak makan kurma. ingatkan puasa jugak. hoho. T____T


begitulah kisah berpuasa. tak mencabar sangatlah. cuma bibir kering gile. teruk menggelupas ni. oh, kau nak mencabar ye Zurina? tunggu kat Kuantan nanti. padan muke kau puasa kat sana. haha. ( gile, cakap dengan diri sendiri ) jadi dengan ini, aku bolehlah membuat persediaan fizikal yang rapi sebelum menempuh alam berpuasa di Kuantan. 


SudutMarilahMerapu : oh, saya sayang abah saya. kenapa? sebab saya dah dapat hard disk! jangan jeles. auuuwwww! :)  eh, aku rase blog aku sekarang ni asyik story pasal abah je. aku nak namekan blog ni sebagai blog Zurina & Abah. haha. 

post signature


1:03 AM