Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 6, 2010

lazat sungguh menikmati teh strawberry ni. panas-panas pulak tuh. heaven! ya, this is one of my ability. boleh makan or minum sesuatu yang panas dengan hebat sekali. tipulah kalau cakap lidah tak melecur. agak melecur gak lah, tapi still boley tahan. tak payah susah-susah nak tiup or tunggu mende tu sejuk. aku boley sebat je. hehe. mungkin inilah sikap orang yang gelojoh. huhuhu. ye, aku gelojoh. ade masalah? ;p

arini nak story sikit la pasal ape yang berlaku semalam. okey, semalam aku kerja dari pukul 10-6. and kebetulan aku berpuasa. maybe ni lah ujian yang tuhan bagi untuk orang yang berpuasa kowt. so, bile aku sampai Pizza, Miss Wan iaitu Assistant manager telah menyuruh aku cuci toilet. ok, aku cucila toilet. lalalala. then pas aku cuci toilet, die suruh pulak aku tadah air kat dalam sinki untuk washing. ok, aku buat. 

tak lame pastu, die panggil aku turun bawah, die suruh lap habuk-habuk yang ade kat kaunter ngan kat area sofa tuh. ok, aku lap. tengah aku busy lap habuk tu, die datang kat aku. die suruh aku pegi fotostat bank slip hape ntah kat kedai gambar seberang jalan tu. ok, aku pegi fotostat. lepas settle fotostat, aku continue pulak lap cermin and pintu masuk. tengah busy lap cermin, Miss Wan datang lagi. ( wah, macam ayat dalam iklan : TORA DATANG LAGI ;p

Miss Wan : Zurina, kat mane paling dekat nak beli milo ek?
Zurina : err, kat The Store lah kot. kenape?
Miss Wan : ok, kalau camtu, awak pegi beli Milo jap. amik duit ni. ( bagi duit dan bla )
Zurina : ?????

ok, takpe. biar aku pergi padahal dalam hati menyirap gak la disuruh pegi The Store jalan kaki time panas terik. dengan pantas aku pegi bukak apron, bukak name tag dan dengan elegannye pegi The Store untuk membeli Milo. lepas je beli Milo, aku sambung balik keje mengelap cermin yang tergendala tadi tuh.

bile tengah syok lap cermin , Miss Wan datang lagi. adoi, ape lagi seyyyy? die suruh aku pegi fotostat lagi. grrrrrr. mase ni aku dah start berapi la, sebab ade lagi budak delivery bersepah time tuh, die suruh aku gak yang pegi fotostat. padahal dah terang-terangan aku ade keje. tapi aku layankan gak lah. lagipun sejengkal je kedai tu. bukan jauh pun.

lepas settle fotostat, aku naik level atas. and wat keje aku. nasib tak ramai customer sangat. dalam area pukul 3 lebey, aku dah rase exhausted gile. memang tak larat. maybe sebab kurang minum air, plus aku tak sahur. aku duduk melepek je kat bar area. nampak gile lah macam seketul pekerja yang tak berguna. haha.

then mase aku tengah haru-biru takde tenage tu, Miss Wan panggil aku suruh pegi Maybank, bank-in kan duit. perrrgghh. gile jauh kowt Maybank tu. nak je aku sound : KAW ADE KETE, PEKATE KO JE YANG PEGI?????? tapi, disebabkan aku sedar perbezaan darjat antare aku dan die, aku wat senyap jela. ter-menyumpah seranah gak la time tu. hangin beb. dahla puasa, kene jadi kuli die pulak. geram siot.

siyes, memang semalam nampak gile aku moody. takdela moody sangat pun. saje wat muke penat. ramai gak la yang tegur. even mamat bangla kat kitchen pun sound : eh, why harini u takde power? haha. sebab selalunye aku akan lepak di kitchen dengan penuh hyper sekali sampaikan bangla tu cakap aku banyak power sebab terlau hyper-active. haha. 

jadi, kesimpulannye : kalau nak puasa, make sure kite ade banyak tenage supaye boleh ke sana ke mari dengan penuh semangat. dan juge kite kene bersedia menerima dugaan. huuuuu. selain daripada itu, kite haruslah sentiasa cettt, dah macam essay UPSR lah pulok. 

SudutMarilahMerapu : taknak merapu. tapi nak wat tribute jap. ok, selamat tinggal kepade kucing comel anak Chika. yang telah officialnye pergi meninggalkan 5 adik-beradiknye. punca kematian masih disiasat, tetapi sejak dari awal memang jelas kelihatan simptom-simptom penyakit kronik yang dihidapinye. iaitu pendiam, kurang bermaya, mempunyai taik mate yang lebih extreme berbanding kittens yang lain dan juge lemah longlai sepanjang masa. poor kitten. name die Blur. sebab kaler die orange, tapi orange yang blur je. macam kene rendam clorox. ohh, sedih tau. :'(


ok, itu die kittens yang menetap di rumah ni sekarang. ade 6 ekor. cube kire. cukup tak? kalau tak cukup, sile belajar mengire sampai terer. hehe. by the way, itu die Blur. 4 dari kanan. yang tengah baring dengan aksi menggoda tuh. kontra gile kaler die dengan kitten yang die peluk tu. okayy Blur, we'll gonna miss u. Rest In Peace. huwaaaa, nak nangis jap. 


* i just realized i made some many typo error in this entry. poor me. haha. adela dalam 3 kali edit. huh, i hope this is the final one. gile sengal hape entah tibe-tibe tangan cacat banyak salah taip. haha


post signature


11:45 PM