Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 13, 2010

err, sampah memang tiade kene mengene dengan entry ini. harap maklum. ketandusan idea la beb. taktau ape nak update. oh, tapi nak bagitau. gaji dah masuk. alhamdulillah. takdela se-masyuk yang aku harapkan. tapi kire ok la tuh.tak semasyuk duit yang encik MARA bagi setiap bulan. sob sob. MARA i miss uuuuuuu :(


simpan dulu buat pekasam kat dalam bank. nanti ade mase aku nak habiskan kau cukup-cukup. muahaha. sekarang ni aku la tauke boutique yang berjaye di  FB. dan juge tauke cafe yang tak berape nak masyuk sebab cafe aku baru lagi beroperasi. tapi kaye gak lah. kalau lah duit yang aku dapat dalam game tu boley aku redeem di alam nyate, alangkah seronoknye. wuuuu~~


somehow i just realized the value of money. and how hard to earn a single cents. rasekan. dulu bukan main masyuk lagi aku melakukan pembaziran di sane-sini. bile sekarang ni dah belajar cari duit sendiri, baru tau betape kedekutnye aku nak membelanjekan duit walaupun untuk sekeping kad topup yang berharge 5hengget.


SudutMarilahMerapu : rase macam nak pegi merompak bank. ataupun beli loteri. ataupun jadi peragut. ataupun pinjam duit dari ahlong. ataupun pegi mintak sedekah. haha. banyak cara yang ade untuk dapat duit dengan mudah. except for merompak bank lah. tu susah kowtt. hehe. takpela, aku lagi sanggup jadi miskin daripade buat keje-keje takde faedah camtu. ataupun keje je kat Pizza Hut. dapat makan pizza tiap-tiap hari. dan dapat juge makan buah-buahan dari salad bar ataupun makan mushroom soup senyap-senyap bile manager takde ;p

* title entry sepatutnye ditukar dari insan yang sampah kepade insan yang mulia ataupun insan yang terhormat ataupun insan yang baik sebab insan ini tak melakukan kerja-kerja terkutuk untuk mendapatkan wang. eheh :)


post signature


1:10 AM