Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 20, 2010





yeah, nak memperkenalkan Pizza baru yang bakal muncul lagi beberapa hari. name die, still aku taktau. huhu. tapi inilah rupe bentuk die. topping die aku tak sure sangat. Super Supreme kowt. ni pun manager yang buat, bagi staff rase. 

fuhh, sedap dimakan bile panas-panas. yang dalam gambar ni, gune beef meatball. agak besar gak lah meatball die. kalau nak ikutkan, setiap slice ade 2 biji meatball. tapi untuk sesi rasa-merasa ni, manager potong setiap slice ade 1 meatball. tu pun kenyang gile. kalau ade 2 meatball, double kenyang! :)

rupebentuk pizza memang agak hodoh sebab kaler meatball ni tak berape nak menawan. tapi rasenye memang super duper menawan. betul, dont judge a pizza by its meatball. sumpah u akan tertipu. sebab rase die enak dan amat mengenyangkan. 

cara nak buat pizza ni pun memang leceh dan merumitkan. kasihan lah pade insan-insan yang bekerja di kitchen kerana akan berjuang bermati-matian menyiapkan pizza ini. mungkin berbaloi dengan harganya yang agak mahal kowt. huhu.

okay, lagi 2 3 hari bolehlah serang Pizza Hut yang berdekatan. rase pizza baru yang aku sendiri still taktau ape name die. huhu

SudutMarilahMerapu : kalau tengok meatball tu, macam rupe jemput-jemput pisang pun ade gak. huhu. atau name saintifik di kalangan tenuksss - GOUT. hahaha. kami sahaja yang tahu kenape jemput-jemput pisang dipanggil GOUT. :D


post signature


2:25 AM