Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, July 9, 2010

fuiyo. berjaya menangkis godaan online selama beberape hari. hebat! haha. had a really tired days recently. saje nak merehatkan diri. well, takde updates yang best. cuma nak cakap congrats kat Spain. eh, tapi aku tak expect pun Spain menang. aku lagi suke kalau Germany yang pegi final. takpela. redha. chewahhh.

haha. tidak online bermakna tak bukak fb jugak. phew, takdela famous sangat kat fb tapi agak berlambak jugaklah notifications yang nak dilayan. tu pun bukak random je. 

ohh, kelmarin was so much fun. well, nak puji sikitlah insan-insan di Pizza Hut yang sangatlaaaaaa baik hati. thanks Wan sebab belanje Double Cheeseburger. it was awesome! and thanks juge pada Encik Hamka yang belanje tengok wayang. ehem ehem, isu ni jadi gosip jugaklah. haha, kenela handle dengan cara yang paling berhemah. haha. actually, tengok midnight movie kat City Square. konon-kononnye taknak jumpe dengan orang yang dikenali. tapiiiii, jumpe jugak. yang tak bestnye she's my junior at the college, somehow she did noticed me, but i didnt even noticed her at all. die keje kat Jco Donut. entah macam mane boley nampak aku. siap hantar message kat wall fb aku just nak bagitau yang die nampak aku. hahaha. kantoi Zurina. and thanks Balqis.. hehehe. barula terase diri ni macam artis. perasan! bluekkkss! ;p

ok, harini Zarith balik dari PLKN. oops, balik sekejap je. weekend leave. patutla harini mak masak asam pedas ikan pari untuk die. makanan feberet die tuh. tapi, malam nanti jela jumpe. sebab harini kerja sampai malam. pity me :(   sob sob.

oh, lupe nak bagitau. aku tengok movie Predators. wahhh, antare yang pertame lah yang menonton movie ni sebab haritu kebetulan banyak movie yang first review. tapi aku nak tengok Predators. so, errr, aku pun belilah ticket movie Predators. err movie die best. err banyak lawan-lawan. err, banyak Predators. err, hero tak berape hensem. tapi heroin agak cun. err, jangan lupe tengok.

itu sahaje. sekian TERIMA KASIH.

SudutMarilahMerapu : okey, disebabkan movie tu ialah first review, so hall tu agak penuh. aku dapat seat 4th row from the front. well, boring gak lah. ok then, mase tu aku mengantuk gile and penat gile babeng. so, 60% sepanjang movie tu ditayangkan, aku tido. hahaha. aku just terbangun mase Predator mule muncul, then mase diorang ade lawan-lawan and mase dah nak habis movie. seronok kan? membazir je ticket. takpe, orang belanje. hahaha. 


post signature


12:03 PM