Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Sunday, July 4, 2010

ini bukan majlis Anugerah Kecemerlangan Sekolah Rendah Brickfields yang disatukan dengan majlis mesyuarat PIBG ye. ini adalah Majilis Anugerah Kecemerlangan anjuran aku sendiri yang sangat-sangat tidak berprestij.

ehem ehem, dengan ini saya mengumumkan Anugerah Team bola terunggul adelah Team Germany. yeay~~~ buat ombak, buat ombak~~ aku sangat kagum ye, walaupun aku just dapat tengok pade minit-minit terakhir je sebab aku bekerja. sob sob sob. tapi, best lah tu bile balik kerja tengok dah ade hadiah 3 biji gol untuk aku. hebat. ni yang buat aku sayang lebey dengan golongan Nazi nih. hahaha. tipu je. ini hanyelah World Cup spirit ye yang muncul 4 tahun sekali. bukan spirit yang kite gune dalam kelas Kemahiran Hidup dulu-dulu. mahupun game spirit-spirit yang budak-budak suke main untuk panggil hantu tu. wooo. bukan same sekali.

jadi, keterujaan semakin memuncak bile jarum jam semakin hampir ke pukul 2.30. Spain vs Paraguay. err, apekate pengkhianat Paraguay letak julap dalam air tongkat ali yang diorang minom. supaye Spain boley menang tanpe bertanding. muahaha. gile jahat. takpela, Spain : tolonglah menang. kalau menang, i sponsor tiap-tiap sorang air masak 13 baldi. okey? menang ye. kalau kalah, siap kau. aku bakar rumah sekor-sekor.

SudutMarilahMerapu : malas nak merapu sebab nak mandi. badan hangit bau pizza hangus. muahahaha. tipu je. harum lagi nih. bau tembikai susu yang aku curi-curi makan mase closing tadi. ;p


post signature


12:42 AM