Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 20, 2010

mari berkenalan dengan seorang insan yang aku sangat kagumi kehebatannya dalam bidang muzik. namanya Matthew Bellamy. tak kenal? okay, beliau ni adelah vocalist kumpulan Muse. bagi aku, beliau ni adelah seorang genius dalam muzik. sebab lagu-lagu die semua unik dan best. tak suke Muse? boley pegi jalan. haha. eh tapi sumpah mamat ni memang superb ah. beliau boley main gitar dan piano. dan kalau korang view video konsert Muse ( sile tengok di Youtube, sekian terima kasih ), memang terpukau lah bijik mate tengok beliau ni main segale macam instrumen. power gile.  

dengar cerite beliau ni dah dikurniakan cahaya mata PhD. err, yang ni tak sure lahh. abang aku yang cakap. hee. kesimpulannye, Muse adalah legend. sama seperti Queen. eh, cakap pasal Queen, lagu We Are The Champion ni ade iras-iras lagu United States Of Eurasia, iaitu lagu daripade Muse. eh salah salah. lagu United States Of Eurasia yang iras-iras lagu We Are The Champion. tak percaya? cubelah tengok ini. ade orang mix-kan lagu Muse ngan Queen nih. 


band teragung abad ini. eheh, bagi aku lah. taktaulah bagi korang. manela tau band teragung korang ialah New Boyz. ;p



  post signature


9:10 PM