Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Tuesday, July 13, 2010

eheh, umur dah 21 tapi still tak sedar diri. perasan mude, perasan kanak-kanak. bile dah 21, nampaknye aku dah boley mengundi. yiba yiba! hehe. gile hebat dah boley mengundi. Pilihanraya umum tahun depan. jadi dah boley gatal-gatal tangan register jadi pengundi nih. hoho. 

tapi malangnye aku tak minat hal-hal politik ni. semakin huru-hara politik Malaysia ni. takpela, mase nak undi nanti aku just pangkah jela YB yang pernah aku salam dulu mase Hari Anugerah Kecemerlangan. eheh, mane ade salam. aku just naik pentas, amik hadiah je. tak kuase aku nak salam-salam. politik itu semua. haha.

( err, takmo cakap lebey-lebey pasal politik. kang tak pasal-pasal blog aku kene banned. hoho ;p )

SudutMarilahMerapu : nak undi parti mane ek? parti Arcopal boley tak. huhu. eh, lupe pulak. UNDI ADALAH RAHSIA. bskjorhsfwjnmfl. merepek lah banyak-banyak , Zurina. tu jela kerja kaww. haha. padahal pilihanraye tahun depan. dah sibuk-sibuk berangan nak mengundi. 



err, baru ingat nak lukis gambar bintang kat petak tu. rupenye tak boley. haha.
jangan buat begini ye anak-anak. nanti sia-sia je korang mengundi.
membazir dakwat pen je. eh? pakai pen ke pensel?
hoho, entah, tak tau ;p


post signature


2:44 PM