Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, July 7, 2010

wahh, tagline paling cool di alam semesta. sape tau ni tagline ape? teke cepat, sape betul dapat hadiah. ok, tagline series HEROES. sape yang jawab betul tadi? ok nah. amik ni hadiah. satu tepukan daripada aku. clap clap. eh, tu aku bagi dua. takpela, bonus gift. ahha :D

ok, enough with kerepek merepek. sekarang ni tengah syok layan series ni. tengok dari mule, dari season 1. waahhh, best gitu. thanks emy sebab dulu beli complete set dvd cerite kedai kopi ni.

okey nak bagitau, cerite ni best tu je. takde ape pun. tapi, aku suke cheerleader tu. Claire Bear. bukan Care Bears ye. Care Bears tu makhluk comel warne-warni yang kite tengok kat tv. ade ramai kaum kerabat Care Bears. eh, tapi Care Bears pun best. comel je.

ni die Claire Bear. eh, tapi Claire Bear tu just name manje die je. name die dalam cerite tu Claire Bennet.
name die di alam nyata adelah Hayden Panettiere. 
harap maklum.


   
dan ini adelah Care Bears. aku ade teddy ni kat rumah. kaler biru. tapi tak sure pulak die ade tattoo yang mane satu. haha. tu bukan tattoo Zurina. tu lencana sekolah. hahaha :D


SudutMarilahMerapu : eh, penah tengok kartun Smurfs tak? kartun ni pun best gak. dulu aku ade gak patung die. mak aih, segale patung aku ade. huhuhu. ala, tapi tu sume koleksi zaman mude-mudi. dah pupus dah pun. tapi dulu aku berkawan baik dengan action figure CatWoman. pastu CatWoman ni berkapel dengan action figure abang aku iaitu Terminator takpun Hulk Hogan. ha, CatWoman aku mestilah nak yang gagah je kan? so, die prefer Terminator. walaupun Terminator jahat dan bermate merah, tapi Terminator ni takla tua macam Hulk Hogan tuh. hahaha. 

ha, camnilah rupe Catwoman i. bile google, tak sangke ade banyak version Catwoman nih. ni pun jumpe 1 je yang sebijik sejibak dengan i punye Catwoman. ok, cun kan? ganasnye muke. tak sangke aku ade mainan seganas ini mase kecik. hoho. 

dan ini pula orang tua tak sedar diri. ehhm, aku pun tak ingat rupe sebenar Hulk Hogan abang aku. aku just amik yang ni je kat google sebab yang ni macam hensem sikit. aku pun tak sangke abang aku ade mainan sehodoh ini mase kecik. kalau mase tu aku dah mumayyiz, konpem aku campak tong sampah je Hulk Hogan ni. hahaha. no wonder lah aku suke jodohkan Catwoman dengan Terminator. ;p

ha, ni die Terminator. tapi tak same sangatlah. rasenye die takde pakai pistol sebab rumah aku melarang wujudnye sebarang senjate api. yang penting mate die merah menyale. stylo gile. dan die takde kemaluan. hahahaha. sebab tulah Catwoman boleh berkapel dengan die tanpe ragu-ragu. ;p


post signature


8:10 AM