Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, July 5, 2010

rindu pulak kat Kak Ekin. pagi-pagi dapat chat ngan die, dengar masalah die. oh, how sad. i hope you are strong to face all this problems. aku bagi sikitla nasihat walaupun aku takdela hebat sangat bagi nasihat. haha.. but it's okay lah kan as long as i am a good listener. :)

banyak bende-bende cool yang kitorang penah wat same-same. contohnye :


1. pegi Drive-thru McD, tapi naik moto, dengan selambe order, bayar, amik makanan dan bla. haha. korang penah buat ke? kalau tak penah, cube try. hehe. sumpah best gile.

2. kitorang mandi same-same. haha. jangan risau, not naked okayy?

3. basuh baju same-same. memberus dengan masyuk di tepi sinki ala-ala orang melayu zaman dulu-dulu. aww :)

4. beliao merupekan orang penting yang membantu aku memalsukan MC. penat weyh, aku pegi klinik government dengan penyakit yang dibuat sendiri. then bile da dapat MC, aku dengan terernye memalsukan MC tersebut. gile jahat. heyy, tapi terdesak okay?

5. kami ada night gown yang same, wedges yang same, and helmet yang same. dan kami mempunyai bentuk badan yang same. hehe.

6. kak ekin adelah geng terbaik aku. die banyak sangat tolong aku. mase aku sakit dulu, beliao yang rajin bawak aku pegi klinik. then beliao dengan baik hati hantar aku pegi terminal mase aku nak balik JB. beliao pun bagi aku gune motor die mase aku nak pegi Survey Camp and pegi kolej malam-malam for data analysis. mase aku exam pun beliao bagi aku pinjam moto die. oh, how kind! :)

7. bende paling best, aku and room-mates yang lain pegi lawatan rasmi ke kampung kak ekin kat Temerloh. mase tu bulan puase. ohh, best gile kampung life! masuk kebun, cabut ubi keledek, petik lada, dan segala sayur-sayuran. best! i wish i could go there again.

8. tapi paling best bile balik dari kebun tu, aku drive kereta manual untuk balik rumah. mase tu aku baru lagi belajar drive. mule-mule ok je. bile da sampai rumah spoil pulak. enjin mati. tu la padahnye selalu skip kelas memandu. haha.

9. kitorang suke makan. and errr, kitorang suka makan. fullstop. haha. still, i am the winner la. takde sape boley challenge kehebatan aku makan secara pukal. haha..

10. tabiat menabung aku bermule bile aku duduk dengan kak ekin ni la. beliao rajin menabung coins, dan aku konon-konon nak challenge beliao. tapi beliao main tipu sebab beliao selalu cilok coins dari ehem ehem beliao. sebab tu coins beliao lagi banyak dari aku. haha

11. kitorang suke pegi tadah air malam-malam. isi air R.O  masuk botol besar yang macam botol minyak kelapa sawit tuh.

12. kitorang selalu pegi merayap same-same, ke merata-rata tempat.

13. kitorang penah jalan kaki dari hostel ke Taman Kerang, favorite port warga Kuantan untuk berbuka. ( pegi dengan room-mates yang lain juge ) tapi sayangye kitorang sampai lambat sangat, and mase tu dah berbuka. gerai pun dah banyak yang dah tutup. so, kitorang berbuka kat satu mamak's yang sangat hampeh. hahaha.

14. mase final day kat hostel, kitorang wat pesta tarian bogel kat bilik. best gila, plus mase tu Zarith ade. sume tak pandai menari, and menari cam haram je... haha. takpe, yang penting sume enjoy dan kami berjaya membakar banyak kalori mase tu. haha..

15. she is my shoulder to cry on. kitorang share probs, and so much more.





1001 faces of us. i admit, i miss these people. 
chewah, saje wat gambar jadi sepia mode. konon classic lah ni? 
haha.
Kak Ekin, i hope this little thing will cheer u up. 
and i hope our friendship will lasts forever.

SudutMarilahMerapu : senyum kambing bile tengok balik gambar-gambar ni. every single picture has their own story. semoge memory aku tak corrupted, and semoge memory aku tak kene virus. haha, i really love this memory. muahmuah u, Kak Ekin. :)  
( wah, tak merapu pun? hebat! haha )


post signature


7:06 AM