Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, July 10, 2010

jangan risau, entry kali ini tiada kene-mengene dengan ikan salmon, sailormoon, mahupun pakcik Salman. saje je cedok ayat dalam modul PLKN Zarith. siyes, lawak gile name tepukan tu. tepuk ikan salmon? waddehel? ikan salmon boley bertepuk tangan ke? hahaha.

ohh, best explore modul kejadah haram hape entah tu. macam-macam bende merepek aku jumpe. sebijik macam tadika. memang kaw-kaw la Zarith kene brainwash kat kem die. haha. tapi, tibe-tibe Zarith dapat pelepasan selame-lamenye dari situ. sebab asthma die teruk. so, boley menjejaskan kesihatan die kot. maybe nafas boley putus bile lari-lari dan kawad-kawad. ok. Zarith, aku gembire sebab aku dah ade kawan. sumpah hidup aku sepi tanpe ko. aku memang tak sehati-berdansa sejiwe dengan Iya. aku lagi sanggup tido 24 jam daripade berbual mesra dengan die. huh. welkam back, Zarith. ( menangis dalam kegembiraan. hahahah. )

ok, pagi yang indah sebab bangun awal. komplen kat mak. lapo. hamek kaw, mak siap hidangkan roti canai 2 keping untuk aku. tapi, belum makan lagi. ade kat sebelah ni. korang, say HI to roti canai. ( korang : HI! ) and roti canai, say HI to korang. ( roti canai : HI! ) . dah sejuk dan keras rasenye roti ni. biarkan. aku nak makan roti yang sekeras konkrit campuran 1 : 3 : 4. barulah kaww.

itu sahajelah laporan untuk harini. pukul 1 nanti nak tengok chanel Vasantham made in Singapore sebab kabarnye ade movie hindustan lakonan Shah Rukh Khan. dan untuk kerja petang nanti, aku nak meneruskan misi mengumpul tips yang masih sedikit ni. kedekut lah customer ni. bagilah tips kat aku yang sentiasa ceria melayan kerenah korang tu. ^____^

SudutMarilahMerapu : geli dengan Shah Rukh Khan.
 ( sorry kepade semue insan yang meminati Shah Rukh Khan. )



post signature


9:39 AM