Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, August 14, 2010


hello people!
nama saya Zurina, dan saya telah kembali ke dunia blogging ini.
ye, sangat seronok setelah sekian lama tidak meng-update blog ini.
busy ditambah pule dengan ketiadaan sumber internet menghalang usaha saye untuk meng-update blog.


jadi secare ringkasnye, saye gembire dan super-duper bersyukur dengan keputusan peperiksaan saye.
walaupun hanye dapat merase pointer sebanyak 3.46, itu sudah cukup memadai buat saye.
saye berjaya mendapat A bagi subjek-subjek membunuh yang saye amik semester lepas.
Kimia, Design, Makmal dan juge Hidrologi. cume Geoteknik saje yang agak malang. huuu.
terima kasih diucapkan kepade pensyarah-pensyarah UTM yang bersusah payah menanda kertas peperiksaan saye dan kerane memberi markah yang banyak kepade saye sehingge melayakkan saye mendapat A.
dan sedikit sebanyak  dengan pointer yang tak berape nak gempak tu, saye dapatlah mengurangkan bayaran pinjaman MARA yang sangatlaaaah masyuk itu.
muahahaha.


ye, selamat berpuasa diucapkan kepada semua. 
ini adalah kali ke-4 saya berpuasa di Kuantan dan menikmati saat-saat terindah berbuka di atas padang di Taman Kerang. 
dan rasenye ini adalah kali ke-2 saye berpuasa di hari pertama tanpa keluarge saye.
takpe, saye tak kisah.


diharapkan anda semue berpuasa dengan bahagia, disamping tenang melakukan amal ibadah dan memperbanyakkan ibadat kepada yang Maha Esa. jangan risau, kerana tiada setan-setan akan menghasut anda , kecuali munculnye setan-setan yang bertopengkan manusia. heeee ^__^


di semester ini juge, saye tinggal di aras 1, aras yang paling ditakuti oleh saye sejak dari azali. bukan sebab berhantu, tapi sebab aras 1 ni kurang pengudaraan oksigen yang secukupnye. lagipun, aras 1 ni boring sikit dan tak berape nak ceria seperti aras 3 mahupun 4. dan menamabahkan episod malang ialah bilik yang saye duduki itu tersangatlah panas terutamenye di waktu tengahari. saye berharap agar saye boleh memasang air-cond di bilik yang tercinte itu.


okay, itu sahaje yang saye nak update sebab saye just nak bagitau kat pengunjung blog ini yang saye masih hidup. 


SudutMarilahMerapu : entry yang skema + geli-gelian. aku telah kehilangan skill menaip aku. selain itu, aku telah kehilangan skill menekan kalkulator dengan pantas. aku sangat sedih sekarang ini. oh, lagi satu. saye SINGLE! weeehoooo! oh, satu lagi. tunggu raye nanti ye. nak update kaw-kaw punye! muahaha.


wajah terkini.
dalam kelas Alam Sekitar.
kelas paling mengantuk dan bosan.


post signature


9:33 PM