Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Wednesday, August 25, 2010

assalamualaikum. ( bulan puase kene letak intro baik-baik sikit. ^__^ )

sudah lama rasenye tak menjengah ke blog ni. err, bukan. ade jengah, tapi sumpah takde mase nak update. so, alhamdulillah, puasa setakat ni okay-okay saje. the peaceful ramadhan i've ever had, i guess. even ade sedikit hampeh dengan segelintir manusie yang tak sudah-sudah menyakitkan hati aku. sumpah menyesal kenal dengan die. huuuu.

tapi, takdela sampai nak bermusuhan. aku dah penat mengumpul musuh. haha. dan di bulan puasa ni aku nak berbaik dengan semuaaaaaaa oraaaaaannggg. boley tak? oh, mintak-mintak lah boley. tak baik gaduh-gaduh kan. and, sumpah aku rase sangat gembire bile dah meminta maaf dengan orang.


sebenarnye, tak sabar nak bercuti bermula Jumaat ni. Nuzul Quran, then disambung pule dengan weekend, dan seterusnye kelas hari Isnin dibatalkan dengan sukecitenye. dan terus disambung pule ke hari Selasa sempena Merdeka. fuhh, seronoknye bercuti 5 hari. gembirenye kalau dapat tido sepanjang 5 hari tu. 1 hari = 24 jam. 5 hari = 120 jam. Gile punye budak. hoho. then hari rabu pulak ade test Design ngan test Project. seronok kan? jadi, abaikanla impian untuk tido tu. haha

marilah menghitung hari nak balik jb. tak sabarnye rase. 4hb. ingat nak beli headphone power-power, boleyla dengar lagu raye sampai muntah time dalam bas. barula nampak macam anak perantau pulang ke kampung halaman. hehe

ok lah. sekianlah sahaje update dari tauke mabuk yang semakin kehitaman sebab kuantan sangat panas. Terima Kasih. Oh ye, semoge anda juge melalui ramadhan terhebat seperti aku. :)

post signature


5:30 PM