Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, September 11, 2010

alhamdulillah. done with the 1st day of raya. walaupun hujan dengan lebatnye di waktu pagi. tapi itu tak membantutkan usaha untuk beraya. a nice raya, nice foods, and i cant even stop eating all day long. i guess it will be much more merrier if family Ma ade beraye di JB.

but i really can conclude this raya is my luck. sebab i still dapat duit raya, and yang penting, lagi banyak dari last year. hebat tak? haha. even my sister yang baru balik dari PLKN pun sanggup sedekahkan duit elaun die untuk bagi duit raya kat kami adik-beradik. and for the first time, dapat duit raya from Emy. and dapat angpau Upin&Ipin yang sangat comel. alhamdulillah. semua orang murah rezeki. i still can escape from giving away duit raya, because of : Sorry la ye, belum kerja lagi. hehe.


so, esok pergi beraya ke Muar. agak boring jugak kot, sebab ramai yang takde. okay, kalau nak tengok gambar, boleyla bukak FB. kalau belum add, sile lah add. dijamin approve punye! hehe.

Selamat Berhari Raya!

heaven makan kuih raye! i like!


post signature


4:50 AM