Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Thursday, September 9, 2010

okay, ni gambar random sahaje sepanjang Ramadhan ni.




1. Latest picture of ramadhan 2010. at last, kuku kaki ( cube sebut laju-laju ;p ) dah tercabut jua akhirnye. kuku kaki paling hodoh di alam semesta berpunca dari insiden bekerje kat Pizza Hut dulu. banyak sangat berdiri and lame sangat pakai kasut, hodohlah jadinye. so aku akan beraye dengan jari berbungkus. :D

2. takde motif pun. mase tu tengah kutip sampah kat atas rumput. tibe-tibe nampak kupu-kupu ( eh, kupu-kupu ke rama-rama ?? ) lepak-lepak atas rumput. beliau sangat sporting sebab sudi jadi model photoshoot. haha.

3. pasang pelita, bau kedai beb pelita ni. abah beli, sebatang 2ringgit. haha. abaikan minah boncet di belakang itu. 

4. captionnya berbunyi begini : LU JANGAN MAIN-MAIN SAMA GUA!

5. see, model kupu-kupu sangat bekerjasama. cume mase ni die nak pegi melabur kot. huhu.

6. ha, yang ni unik. aku tak penah jumpe lagi. rupe die macam kerepek bawang. tapi, yang ni kaler hitam-putih. cantek menarek. and bile makan, aku ingatkan die kerepek bawang, tapi rupenye rasenye sangat manis. tidak sesuai dimakan oleh pengidap kencing manis :)



ya, random photo terbaik di bulan Ramadhan. hebat jugak n73 aku ni rupenye.
aku ade tag manusia kat gambar ni, kat FB aku.
punyelah azab nak tag sorang-sorang.
so, nak letak gambar ni kat blog pulak.


:)


 


8:49 AM