Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Saturday, September 4, 2010

Selamat Hari Raya diucapkan. Mari jawab tag versi Raya 2010!

1. Puasa penuh tak tahun ni?
- err, mestilah tak :)

2. Raya di mana tahun ini?
- JB sahaje. Kampung Melayu Majidee dan mungkin akan berambos ke Muar.

3. Target duit raya?
- entahla ye, dah besar-besar macam ni tak harapkan sangat duit raye. sape yang hulur tu, dah kire bersyukur sangat-sangat dah. hehe. tapi, duit raye memang sangat dialu-alukan. sile jangan kedekut dengan saye ye ;p

4. Duit raya paling banyak yang pernah collect?
- tak ingatlah. mase kecik-kecik dulu memang kayo, cume tak ingat berape juta yang dah pernah collect ;p

5. Kuih raya favourite?
- tart nenas, almond london, ape-ape saje yang berunsurkan cokelat, dan juge kacang-kacang yang boleh merangsangkan pertumbuhan jerawat. haha

6. Makanan favourite di pagi raya?
- ketupat, lemang, lontong dan juge laksa johor :)  ( air liur dah meleleh ;p )

7. Lagu raya favourite?
- Dari Jauh Ku Pohon Maaf by Sudirman ( perasan, konon-kononnye berade di perantauan ;p ) ngan lagu raye Tok Siti kite. haha

8. Ada guna lagu raya sebagai ringtone?
- semestinye ade! hehe. gune lagu Junainah M.Amin , tajuk Suasana Di Hari Raya. oldies punye lagu ;p

9. Baju raya berapa pasang?
- setakat ni ade sepasang je, and recycle baju lame. tapi still nak survey lagi. manelah tau jumpe baju lain yang berkenan di hati, awwww :)

10. Baju raya warna ape?
- warne purple! credits to Eryn sebab beliau yang pilihkan baju i :)

11. Anda menerima duit raya atau memberi duit raya?
- of course lah menerima sebab i belum kerja, plus i ni budak sekolah! :)

12. apa aktiviti hari raya pertama?
- macam biaselah, salam-salam mintak maaf dengan family, ziarah kubur, amik gambar banyak-banyak, makan-makan, tengok tv sampai lebam dan kalau rajin baru pegi beraye. hehe

13. Sila berikan ucapan hari raya.
- okay, di sini saye nak ucapakan selamat hari raya aidilfitri kepade semue pembace blog ni. and saye nak mintak maaf kalau mane-mane entry blog saye ni ade mengguris hati dan perasaan anda. and mintak maaf jugak kalau ade sesetengah entry tu ade gune bahase kurang sopan ataupun terlebih merapu. okay? so, enjoy your raya, jangan main mercun, just take care of yourself and your loved ones. hari raya adelah hari untuk bergembire, bukan untuk menangis sebab putus jari or accident. drive carefully and selalu ingat : PANDU CERMAT, JIWA SELAMAT :)

14. tag kepada orang lain :
- waaahh, nak tag sesiapa saje yang bace entry ni. just for fun!  :)





  post signature


10:42 PM