Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Friday, October 8, 2010

weehooo, lame tak update. lupe pulak aku ade blog sebenarnye. baiklah, mari kite update sekarang. tapi takde idea pun.

okay, marilah aku mulekan dengan ringkasan perjalanan percutian aku ke KL haritu bersame Tenukkss. yeah, memang seronok. memang menggembirekan sehingge aku terlupe bahawe aku adelah seorang student yang mempunyai longgokan assingments yang tak siap-siap.

kami pergi ke i-City. errr, sile lah gelak puas-puas. agak ketinggalan zaman jugaklah sebab orang lain dah berzaman-zaman dah jejak kaki kat situ. then kitorang baru je datang, amik gambar ribu-ribu macam orang jakun. tapi agak segan jugeklaah, sebab orang lain sume pakai kamera canggih manggih. kami takde kamera canggih punnnnnnn. ( konon-konon sedihlah ni.;p )

okay, ni lah gambar kami mencemar duli kat i-City. 
takdelah best sangat pun. boring je.
muahaha.

ye, tuan blog yang hampeh. 
penat tahan nafas semata-mata nak duduk atas panda tuh.
:)


selesai dengan i-City. esoknye kitorang pergi Taman Botani kat Putrajaya. ( kami memang suke pergi ke tempat-tempat eksotik ). memang seronok. bermandi-manda dengan peluh sebab gembire mengayuh basikal di waktu panas terik. 

Terima Kasih kepada Eryn kerana sangat kreatif mencipta tripod untuk kamera Wan.
dapat juge kite bergambar berempat.
sob sob sob :'D

ehem ehem, macam model tak?
cepat angguk.
haha.
( perasan punye budak )

ye, sekarang saye berada di Taj Mahal.
tipu je.
sile datang ke Taman Botani dan bayar 3 ringgit, kemudian anda dapat masuk ke Moroccan Pavilion dan bergambar sampai termuntah seperti anda berada di India.


selesai dengan Taman Botani. malamnye, kitorang pergi Istana Budaya. layan teater Tun Mahathir. memang terbaiklah. seronok. dapat jugaklah autograp Tok Jalal, Erra Fazira, Esma Daniel, Tun Mahathir versi kanak-kanak and autograp kesayangan Zizan Nin. dapat bergambar dengan beliau. tapi, tak dapat nak upload sebab gambar dengan Zizan Nin ade kat kamera lain. then kitorang ade gambar pencabulan terhadap Zizan Nin. teeeettttttt. tunggu ye. nanti i upload ye sayang :)


okay, kehidupan dah kembali seperti biasa. belajar belajar belajar dan belajar lagi. 
Selamat Tinggal Semua.
see you when i see you. apekah ?

  post signature


9:05 PM