Zurina Majid <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2299097498486129935\x26blogName\x3dZurina+Majid\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zuryna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2210775171145360540', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
zurina's
I'm your master


Your photo here.

Welcome! I am Zurina.
disinilah tempat mencarut.disini juga tempat mengarut. aku malas menjaga hati orang.jadi,kalau kau tak suka hati kau disakitkan,nyah dari sini.
I'm MARRIED.


*kepada sesiapa yang follow, tinggalkan link dekat Chatbox. Mudah untuk aku beramah mesra bersama kamu. TERIMA KASIH*

THE ROCK ♥


Your photo here.


misi bantuan

nak derma darah
nak kasut VANS
nak sambung degree
nak title Ir.
nak kumpul duit
nak Mini Cooper

masih ada jalan keluar

BLOGGER.com
Facebook
Twitter
Tumblr

warisan artifak negara.

March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
***
***

tabung sekolah


hit counter
hit counter

Monday, October 25, 2010

hello people. yaaahh, ade bau UTM tak? itulah bau aku. haha.

ye, ni lah update yang didatangkan dari Kolej Kediaman Kedua UTM, to be specific. arrggghh, macam jakun lah puloks. tapi peduli hape aku. muahaha.

kehidupan yang agak tepu tapi masih menyeronokkan, berbahagia online seringgit 3 jam kat CC yang sejuk macam Alaska ( bajet pernah pegi Alaska ). tapi sumpah tak tipu. memang sejuk. tangan seperti terkena frostbite. waduhh. parah ni.

okay, tak sabar nak bergembire di Makmal. buruh binaan in the making. dan itu juge bermakne bersiap-sedia lah mengadap laptop nak siapkan report yang berduyun-duyun, berkoyan-koyan dan rupebentuk ini juge akan berubah menjadi monster sebab terlalu tension nak siapkan reports + assignments yang berlambak-lambak tak disiapkan. 

final juge hampir tibe. fuhh, sumpah memang takut. still tak nampak hala tuju kehidupan. semua subjects memang hardcore gile, taraf black metal ajaran sesat. nampaknye, memang kene rebus buku, then minom air rebusan tuh. baru dapat dekan kowt. muahahaha.

* eh, lupe nak bagitau, kalau ade typo-error tuh, kire halal jela ekh. tangankuh agak kebekuan menaip nih. *

ye, tahniah diucapkan kepade penghawa dingin berjename YORK yang sangat gembire membelasah aku dengan hembusan udaramu yang sejuk nak mati. aku rase macam nak nangis berade dalam CC nih. 

errr ape lagi ye nak story? macam dah takde hape je. lagipun otak pun dah same beku dengan tangan nih. so, Selamat Tinggal lah semua. ade mase aku update lagi. 


XOXO, gossip girl.
( lempang aku sekarang )

post signature


12:28 AM